Λάσο: «Πρέπει να σταματήσουμε τους σημαντικούς παίκτες του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής της Ρεάλ μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και τόνισε σε όσα θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του στην άμυνα.

Στα πλεονεκτήματα της ομάδας του Ολυμπιακού, με τις μεταγραφές των Ντόρσεϊ και Ουόκαπ, καθώς και στην παραμονή των Σλούκα και Βεζένκοφ, στάθηκε ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο για τον αγώνα με τους Πειραιώτες, στο ΣΕΦ, την Παρασκευή (8/10, 21.00, NOVAPrime) και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Εuroleague.

Οι δηλώσεις του Λάσο:

«Ο Ολυμπιακός άλλαξε κάποιους παίκτες και η αποχώρηση του Σπανούλη ήταν σημαντική. Έχουν ενισχυθεί με τους Ουόκαπ και Ντόρσεϊ, ενώ έμεινε και ένας καθοριστικός παίκτης όπως ο Σλούκας. Ο Ολυμπιακός έχει μία γεμάτη frontline με τους Φαλ, Πρίντεζη, Ζαν Σαρλ και Μάρτιν. Ο Βεζένκοφ είναι επικίνδυνος, οι ΜακΚίσικ και Παπανικολάου είναι σημαντικοί και δυνατοί στην άμυνα. Θα είναι ένα περίπλοκο και απαιτητικό παιχνίδι και θα χρειαστώ την ομάδα μου να βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο. Πρέπει να παίξουμε εξαιρετική άμυνα στους σημαντικούς παίκτες τους και να παίξουμε έξυπνα στην επίθεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.