Ούνικς – Ζενίτ 69-70: Διπλό με σπουδαίο Φράνκαμπ (hls)

Ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου Κόνερ Φράνκαμπ έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα με 18 πόντους και μαζί με τον Μπίλι Μπάρον οδήγησαν την Ζενίτ στη νίκη στο Καζάν. Ο Χεζόνια ξεκίνησε φουριόζος με 10 πόντους, αλλά τα φάουλ του έκοψαν τον ρυθμό.

Ντέρμπι από την πρεμιέρα για Ούνικς και Ζενίτ, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 70-60 στα 01:44 για το τέλος αλλά να καταρρέει στο φινάλε και να κινδυνεύει με ανατροπή τύπου… Μπασκόνια πέρσι.

Το ματς ήταν αμφίρροπο για τρία δεκάλεπτα με τις δύο ομάδες κοντά (22-18, 33-33, 49-51), με τον Χεζόνια να μπαίνει στο ματς σημειώνοντας τους πρώτους 10 πόντους της ομάδας του (!), όμως τον Φράνκαμπ να του κλέβει τις εντυπώσεις με 14 δικούς του ως την ανάπαυλα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο ξύπνημα του Μπίλι Μπάρον στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στην τέταρτη περίοδο, με τον Αμερικανό σουτέρ να σκοράρει κατά ριπάς από μακριά και να δίνει στην ομάδα του προβάδισμα που αν και… προσπάθησε να τη χάσει, εν τέλει έφυγε από το Καζάν με τη νίκη.

Για τους νικητές ο Φράνκαμπ είχε 18 πόντους, ο Μπάρον 17 και ο Λόιντ 10, ενώ για τους γηπεδούχους ο Κέιναν σκόραρε 18, ο Χεζόνια 14 και ο Τζον Μπράουν 10.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.