Γκρέιντζερ: «Περίεργα δίχως τον Σπανούλη» (vid)

Ο γκαρντ της Μπασκόνια αναφέρθηκε στον άλλοτε αρχηγό του Ολυμπιακού, αλλά και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Μπασκόνια κάνει πρεμιέρα στη Euroleague (21:00, Novasports Prime) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες. Ο Τζέισον Γκρέιντζερ επέστρεψε στη χώρα των Βάσκων για να ηγηθεί της προσπάθειας επιστροφής στα playoffs.

Μιλώντας αποκλειστικά στη Nova αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα.

Για τον Βασίλη Σπανούλη:

Θα είναι περίεργα δίχως τον Σπανούλη, έλεγα στους συμπαίκτες μου πως κάθε φορά που έπαιζα κόντρα στον Ολυμπιακό, έπρεπε να τον μαρκάρω, θα είναι η πρώτη φορά που δε θα βρίσκεται στο παρκέ. Θα είναι περίεργη κατάσταση. Πρόκειται για έναν θρύλο της Euroleague, τεράστιος  παίκτης, έχει κατακτήσει πολλές φορές το τρόπαιο, έχει πάρει ελληνικά πρωταθλήματα, θα λείψει πολύ από το μπάσκετ.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Ο Αντετοκούνμπο εμπνέει, ειδικά έχοντας περάσει τόσες δυσκολίες, συνάντησε πολλές δυσκολίες μεγαλώνοντας, συνέχισε τη δουλειά, κυνηγώντας το όνειρό του και τώρα είναι ένας παγκόσμιος “αστέρας”. Αποτελεί πηγή έμπνευσης όχι μόνο για τον ελληνικό λαό, αλλά για όλα τα παιδιά παγκοσμίως, εκείνα που θέλουν να φτάσουν ψηλά και δεν έχουν τα απαραίτητα εφόδια, το μήνυμα είναι να συνεχίσουν να μοχθούν, ίσως κάποια ημέρα να είναι τυχερά και να κάνουν πράξη τα όνειρά τους.

Για το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

Θα πρέπει να παίξουμε άμυνα! Δεν μπορούμε να έρθουμε εδώ σκεπτόμενοι τις απουσίες, οι  παρόντες θα πρέπει να βγάλουμε στο παρκέ τη δουλειά που έχουμε κάνει και να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανταγωνιστικός, εάν ακολουθήσουμε το πλάνο μας, έχουμε προετοιμαστεί καλά για την αναμέτρηση, τότε έχουμε ελπίδες για τη νίκη.

Για τα φετινά φαβορί:

Η Έφες, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πάντα παλεύουν για την πρώτη θέση, από την άλλη ο Ολυμπιακός, η Μακάμπι κι εμείς είμαστε αουτσάιντερ, έχουμε το δυναμικό για να φτάσουμε πολύ ψηλά, αυτή η Euroleague θα είναι πολύ ανταγωνιστική.

Για το εάν είχε πρόταση από ελληνικούς συλλόγους:

Ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, ουδέποτε παρουσιάστηκε η ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα τους, όμως εάν κάποια στιγμή έρθει η κατάλληλη πρόταση, τότε θα λάτρευα να έρθω εδώ και να παίξω μπάσκετ.

Για την προσωπική περιπέτειά του με τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς:

Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο, είχα αποφασίσει να αποσυρθώ μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστην, όμως είχα τη στήριξη σπουδαίων ανθρώπων, όπως είναι η γυναίκα μου, ο ψυχολόγος μου, αυτοί μου απέδειξαν πως η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.