Αρμάνι – ΤΣΣΚΑ 84-74: Την “έδειρε” στην άμυνα (hls)

Αν και δέχτηκε 29 πόντους στην πρώτη περίοδο, η Αρμάνι περιόρισε την ΤΣΣΚΑ μόλις στους 45 στο υπόλοιπο του αγώνα και με πολυφωνία στην επίθεση μπήκε με το δεξί στη σεζόν. Τραυματίστηκε ο Μιλουτίνοφ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μιλούσε – και δικαίως – για την εσωτερική φετινή μεταγραφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, όμως ο Σέρβος είδε την μοίρα να του παίζει πολύ άσχημο παιχνίδι. Το κορμί του ψηλου της ΤΣΣΚΑ “κλείδωσε” στον πεσμένο Ντατόμε μόλις μετά από 2΄ αγώνα και δεν άργησε να γίνει το κακό κατά την πτώση του στο παρκέ. Ο Μιλού έφυγε σφαδάζοντας για τα αποδυτήρια.

Η ΤΣΣΚΑ δεν έδειχνε να επηρεάζεται από το σοκ και ήταν απολαυστική στην πρώτη περίοδο σκοράροντας 29 πόντους με 5/7 τρίποντα και τελειώνοντας την πρώτη περίοδο στο +8, όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική.

Η Αρμάνι ανέβασε κατακόρυφα την σκληράδα στην άμυνα και για τρία δεκάλεπτα ταλαιπώρησε την αντίπαλο της, η οποία δεν βρήκε τρόπο να ανταποδώσει. Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν γρήγορα την κατάσταση με επιμέρους 17-5 ως το 38-34 (κομβικοί οι Γκραντ και Χολ) και το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες σχεδόν χέρι χέρι (44-45).

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στην τρίτη περίοδο, με την Αρμάνι να σταματά κάθε διείσδυση και λέι-απ των Μοσχοβιτών και να προηγείται 62-59΄. Κρατώντας τους φιλοξενούμενους για σχεδόν  λεπτά χωρίς πόντο ανάμεσα σε τρίτη και τέταρτη περίοδο, μοιραία οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά με τον Σιλντς να είναι απολαυστικός, τον Μέλι εγγύηση σε άμυνα και επίθεση και τον πρωτάρη στην Ευρωλίγκα Ρίτσι να δίνει λύσεις από τον πάγκο.

Για τους γηπεδούχους ο Ροντρίγκεθ και ο Σιλντς είχαν από 17 πόντους, με τον Αμερικανό να μετρά και 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ. Ο Μέλι είχε 15 πόντους και  ριμπάουντ και ο Χάινς 13 πόντους, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα. Στα ρηχά έμεινε ο Μήτογλου με 2 πόντους, 2 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Για την ΤΣΣΚΑ ο Λούντμπεργκ είχε 13 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Κλάιμπερν 12π και ο Κουρμπάνοφ 10. Ο Σβεντ είχε 9 πόντους στο ημίχρονο αλλά ήταν άποντος (!) στο δεύτερο (1/5 τρίποντα), ενώ ο Γκριγκόνις θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς με την νέα του ομάδα (3 πόντοι, 2 λάθη). 


    Σχολιασμός

    Γράψτε το σχόλιό σας

    ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

    ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

    ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

    ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

    ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

    ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.