Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Λάσο βλέπει ήδη την Αναντολού Εφές

Ο Πάμπλο Λάσο έχει στρέψει την προσοχή του στην Αναντολού Εφές, την οποία αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης, στην πρεμιέρα της στη φετινή Euroleague.

Ο Ισπανός κόουτς δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για το συγκεκριμένο ματς, μετά τη νίκη 78-68 επί της Ομπραντόιρο για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Λάσο δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είμαστε έτοιμοι για την Euroleague, αλλά έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε στο Σεπτέμβριο και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ο Ρούντι είναι στην πρώτη του εβδομάδα που μπορεί να προπονηθεί, ο Αμπάλντε δεν προπονούνταν για 2-3 εβδομάδες και οι Τόμπκινς και Ράντολφ, είναι ακόμα εκτός, αλλά υπάρχουν άλλοι που είναι σε καλή κατάσταση”.

Όσον αφορά στον Σέρχιο Γιουλ, ο Ισπανός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε: “Λίγα πράγματα μπορώ να πω για τον Σέρχιο… Είναι ένας παίκτης που μας δίνει διαφορετικές καταστάσεις, αμυντικά είναι πολύ σωστός και δεν υποφέρει τόσο, όσο άλλα χρόνια. Επιθετικά είναι ένας ταλαντούχος παίκτης που δε συνεισφέρει μόνο με τους πόντους του, αλλά φτιάχνει και πλεονεκτικές καταστάσεις για τους συμπαίκτες του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.