Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χαρούμενος στο Ισραήλ ο Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, που συνεχίζει την καριέρα του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τέταρτη σεζόν.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο, η συνεργασία του με την “ομάδα του λαού”, ενώ ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων τη φετινή σεζόν.

Αρχικά, ο Έλληνας κόουτς δήλωσε σε ιστοσελίδα του Ισραήλ: “Ξεκινάω μια τέταρτη σεζόν στη Μακάμπι και είμαι πολύ χαρούμενος. Το λέω αυτό γιατί μερικές φορές, όταν έχεις κάτι πολύτιμο στην τσέπη σου, ξεχνάς την αξία του. Και για μένα η αξία του να είσαι προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μεγάλη”.

Στη συνέχεια, ο Σφαιρόπουλος δήλωσε: “Δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν όπως είχαμε προγραμματίσει, αλλά δε θέλω να σταθώ σε όλα όσα συνέβησαν. Δε θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Δεν θέλω κανένας στη Μακάμπι, ούτε οι φίλαθλοι, ούτε η ομάδα, να αισθάνεται δυστυχισμένος. Θα παλέψουμε σκληρά, είμαστε η Μακάμπι. Θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι και θα το κάνουμε ξανά φέτος για να φέρουμε επιτυχία στην ομάδα”.

Τέλος, ο έμπειρος κόουτς τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε ξανά τους οπαδούς μαζί μας, τους περιμέναμε. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Δε θέλουμε να νιώθουμε ξανά όπως πέρυσι, όταν παίζαμε μπροστά σε άδειες κερκίδες. Θέλουμε να παίξουμε ξανά μπροστά σας, μπροστά στους οπαδούς μας, να είστε όλοι μαζί μας για να μας στηρίξετε στις καλές και τις κακές στιγμές και να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θα πετύχουμε μόνο αν μας στηρίξετε μέχρι τέλους. Σας αγαπάμε, μας λείπετε και θέλουμε να ζήσουμε ξανά τη δόξα της Μακάμπι μαζί σας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.