Euroleague: Ξέρω τι σκέφτεσαι αφού άλλαξες ομάδα

Αλεξέι Σβεντ, Ντίνος Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γουέιντ Μπόλντγουιν, Σάσα Τζόρτζεβιτς. Τι περνάει από το μυαλό τους στη νέα τους γειτονιά;

Ένας ένας, για να μη χαθούμε.

Αλεξέι Σβεντ
Καλά ήταν στην Χίμκι, αλλά όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Τώρα θα πρέπει να αποδείξω πως όχι μόνο είμαι ο καλύτερος σκόρερ της Ευρωλίγκας, αλλά πως είμαι σε θέση να θυσιάσω το άναρχ…, εμ, ελεύθερο παιχνίδι μου και να βάλω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της ομάδας. Από άποψη ταλέντου προφανώς δεν έχω το παραμικρό θέμα, απλά τα τελευταία χρόνια έχω αναπτύξει κάποιες κακές συνήθειες που όταν κανείς πιέζεται βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ντίνος Μήτογλου
Μουντάδα και ομίχλη στο Μιλάνο, αλλά δεν ήρθα εδώ για τον καιρό, ειδάλλως θα έμενα στην Αθήνα που θα έπαιζα 25+ λεπτά και θα πληρωνόμουν και πλουσιοπάροχα. Αν θέλω να αποδείξω πως μπορώ να παίξω στο ΝΒΑ, θα πρέπει να το κάνω στα επόμενα το πολύ δύο χρόνια, αλλιώς πέταξε το πουλάκι. Και δεν είναι πως δεν θα έχω ανταγωνισμό: Χάινς, Μέλι, Ντατόμε, Ταρζούσκι, όλοι καλοί παίκτες, έτοιμοι να εκμεταλλευτούν κάθε ντεφορμάρισμά μου.

Wade Baldwin
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Γουέιντ Μπόλντγουιν
Πως είπατε; Ήμουν ο πιο βελτιωμένος παίκτης της περσινής Ευρωλίγκας επειδή ο Τρινκέρι είχε μαγικό ραβδί και με πασπάλιζε με αστερόσκονη πριν κάθε ματς; Μισό να πεταχτώ μέχρι τη Βιτόρια και να παίξω για έναν από τους πιο σκληρούς προπονητές της τελευταίας 20ετίας, μήπως αλλάξετε γνώμη. Και το νου σας, τα σαββατοκύριακα θα παίζω ισπανικό πρωτάθλημα, όχι με τις Ουλμ και τις Γκέτιγκεν. Του χρόνου θέλω Ρεάλ, Μπάρσα, να το ξέρετε.

Τάιλερ Ντόρσεϊ
Κάπου αρκετά με τον Σκότι, δεν λέω, καλό παιδί, αλλά ήθελε τη μπάλα όσο και εγώ, δηλαδή πολύ. Εδώ στον Πειραιά οι point guard είναι καλά παιδιά και μοιράζονται τη μπάλα, η ομάδα έχει υγεία και φιλοδοξία, όλα μοιάζουν ιδανικά. Αφήστε που δεν βλέπω πολλούς καθαρούς σουτέρ γύρω μου, όχι Σάσα, δεν σε ξέχασα, αν είναι δυνατόν. Ώρα να παίξω το μπάσκετ της ζωής μου, 25 έφτασα, νισάφι.

Σάσα Τζόρτζεβιτς
Οκέι, πέντε χρόνια μακριά από την Ευρωλίγκα είναι αρκετά, καιρός να επιστρέψω και να σας δείξω τι πραγματικά μπορώ να κάνω. Πήρα τρία μετάλλια με την Σερβία, Champions League το ’19 με τη Βίρτους, σκούπισα πέρσι κοτζάμ Μεσίνα στο πρωτάθλημα, αλλά ακόμα δεν μετράτε όπως θα έπρεπε. Καιρός να σας αλλάξω γνώμη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.