Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι τρεις εμφανίσεις της νέας σεζόν (vids+pics)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρέθεσε εκδήλωση και παρουσίασε τις τρεις εμφανίσεις της σεζόν 2021-2022, οι οποίες κατασκευάστηκαν εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Η ελληνική εταιρεία GSA θα ντύσει για δεύτερη σερί σεζόν τον Ολυμπιακό και η παρουσίαση των τριών εμφανίσεων των Πειραιωτών έγινε σήμερα το πρωί (14/09).

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ρουχισμού, Γεράσιμος Παπασπυράτος αποκάλυψε ότι οι εμφανίσεις έχουν κατασκευαστεί στην Ελλάδα και πρόσθεσε ότι νιώθει προσωπικά περήφανος που η GSA συνεργάζεται με τον Θρύλο της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Η πρώτη εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» είναι η κλασική ριγωτή, η δεύτερη είναι κόκκινη και η τρίτη λευκή με οριζόντιες κόκκινες ρίγες στο πλάι.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης και οι αθλητές της ομάδας, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου.

Πρίντεζης: «Τον πρώτο καιρό η φανέλα δεν είχε το όνομά μου πάνω»!

Αρχικά μίλησε ο αρχηγός Γιώργος Πρίντεζης: «Είναι πολύ σημαντικό που μια ελληνική εταιρεία επενδύει στον αθλητισμό. Μακάρι να έχουμε επιτυχίες και να πετύχουμε τους στόχους μας, σαν ομάδα και σαν εταιρεία. Ο καθένας να πάρει ό,τι του αξίζει. Εσείς στο εμπορικό κομμάτι και εμείς στο γήπεδο. Ευχαριστούμε για την στήριξη. Μακάρι να πάνε όλα καλά».

Μάλιστα θυμήθηκε την πρώτη φορά που πήρε στα χέρια του τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Εκείνη τη στιγμή έζησα δυο αντικρουόμενα συναισθήματα. Ήμουν πολύ χαρούμενος που πήρα τη φανέλα του Ολυμπιακού όμως μου πήρε καιρό να την φορέσω. Θυμάμαι τον φροντιστή μας, τον Δημήτρη Πασχόπουλο να βάζει ταινίες για να καλύψει το όνομα που υπήρχε από πάνω, γιατί δεν υπήρχε το δικό μου όνομα! Κατάφερα λοιπόν να πάρω τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να μπει το όνομά μου. Ένιωσα πολύ ωραία».

Για τη νέα σεζόν, είπε: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Αυτό που έχω δει μέχρι στιγμής από την ομάδα μου αρέσει πολύ. Είναι μεγάλα τα οφέλη να παίζεις και στο πρωτάθλημα, όσον αφορά στο ρυθμό. Τα επιπλέον παιχνίδια θα βοηθήσουν πολύ, για να γίνεις ομάδα, να ξεπεράσεις μια ήττα και όλα αυτά. Όλοι ξέρουμε τα καλά και τα κακά του να παίζεις ένα ματς την εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός θέλει τίτλους. Είμαστε όλοι αρκετά χαρούμενοι που γυρίσαμε πίσω. Το είχε ανάγκη και ο Ολυμπιακός, αλλά και ο ελληνικός αθλητισμός, για να ξαναδούμε μεγάλα παιχνίδια».

Παπανικολάου: «Υπάρχουν δύο τίτλοι παραπάνω να διεκδικήσουμε»

Εν συνεχεία ο λόγος πήγε στον Κώστα Παπανικολάου: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν. Καλή αρχή σε όλους. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις στο πλάι σου μια αμιγώς ελληνική εταιρεία. Ο Ολυμπιακός στηρίζει πρωτοβουλίες ελληνικών εταιρειών. Για εμάς, είναι μεγάλη περηφάνια να έχουμε στο πλάι μας μια ελληνική εταιρεία. Εύχομαι να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο, να πάμε ψηλά και οι δυο.»

Για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League είχε να πει: «Υπάρχει δίψα να παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο. Όση χαρά δίνουμε στον κόσμο με μια νίκη, άλλη τόση ενέργεια θα μας δίνουν εκείνοι με την παρουσία τους. Υπάρχει δίψα για αυτή τη χρονιά, υπάρχουν δύο τίτλοι παραπάνω να διεκδικήσεις κι αυτό από μόνο του τα λέει όλα».

Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε και στην πρώτη φανέλα που τον γέμισε συναισθήματα: «Ήταν η φανέλα της Εθνικής από ένα τουρνουά Παμπαίδων στη Ρουμανία. Ήταν η πρώτη φορά που κρατούσα μια φανέλα της Εθνικής στα χέρια μου. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος! Βγάζαμε συνεχώς φωτογραφίες μαζί με τις φανέλες».

Σλούκας: «Χαιρόμαστε που επιστρέψαμε στην Basket League»

Εν κατακλείδι, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε: «Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς ήταν ότι δεν παίζαμε στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα, που ζει διεκδικώντας τίτλους και όσο περισσότερους τίτλους διεκδικεί και κερδίζει, μεγαλώνει την κληρονομιά της. Οπότε δεν τίθεται ζήτημα αν χαιρόμαστε που επιστρέφουμε στην Basket League. Θέλω να ευχηθώ με τη σειρά μου υγεία και αρμονική συνεργασία με την GSA. Είναι πολύ σημαντικό ότι μιλάμε για μια ελληνική εταιρεία. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και για τις δυο πλευρές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.