Καββαδάς: «Ανατριχίλα να παίζεις στο ΟΑΚΑ» (vid)

Την ικανοποίηση του που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, εγκώμια για την....τελειομανία του κόουτς Πρίφτη και το ιδιαίτερο αίσθημα που δημιουργεί το ΟΑΚΑ ήταν τα βασικά κομμάτια από τις δηλώσεις του νεοφερμένου Βασίλη Καββαδά στη media day του Παναθηναϊκού.

Ο Ελληνας διεθνής σέντερ δήλωσε χαρούμενος ”που είμαι στον Παναθηναϊκό. Ολα έχουν κυλήσει πολύ ομαλά και αισθάνομαι πολύ εντάξει στην ομάδα. Με τον κόουτς Πρίφτη δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες του παιχνιδιού μου και ξέρει πολύ καλά τα δυνατά μου στοιχεία. Πήρα ήδη από τα πρώτα φιλικά μια γεύση από τους αντιπάλους μου στην Ευρωλίγκα αν και ήδη είχα μια πρώτη ιδέα από την εποχή που έπαιζα στον Ολυμπιακό”.

Για τον κόουτς του Παναθηναϊκού τόνισε μεταξύ άλλων: ‘‘Γνωριζόμαστε από πολύ παλιά. Ηταν καθηγητής μου στο Γυμνάσιο και με είχε επίσης παίκτη στον Αρη. Μου έχει πει ξεκάθαρα τι θέλει από μένα και ποιός θα είναι ο ρόλος μου στην ομάδα. Ασχολείται με κάθε λεπτομέρεια, είναι τελειομανής θα έλεγα. Πριν κλείσει κάθε παίκτη μιλάει με τους προηγούμενους προπονητές του, μαθαίνει τα πάντα κυρίως για τον χαρακτήρα του. Να πω εδώ ότι με βοήθησε πάρα πολύ, ήταν μια ένεση, για μένα και η προετοιμασία που έκανα στην εθνική ομάδα με τον κύριο Πιτίνο”.

Τέλος, για την εμπειρία του να παίζεις στο ΟΑΚΑ είπε: ”Κάθε φορά που ερχόμουν εδώ,όταν περίμενα στη φυσούνα για να βγω ως αντίπαλος με ολη αυτή την παρουσίαση, τα βίντεο, την ατμόσφαιρα, με έπιανε ανατριχίλα. Τώρα μετά από χρόνια είμαι στην αντίθετη πλευρά παίκτης του Παναθηναϊού πλέον που το θεωρώ πολύ τιμητικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.