Παναθηναϊκός σε Ερυθρό Αστέρα: “Δεν θα μπούμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια”

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στις κατηγορίες του Ερυθρού Αστέρα αναφορικά με τη συμπεριφορά μελών της ομάδας του κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του Ουάιτ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να μπει σε επικοινωνιακά παιχνίδια.

Παράλληλα, για ακόμη μία φορά η “πράσινη” ΚΑΕ ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Άαρον Ουάιτ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

“Όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει τις αρχές και τις αξίες του ως Σύλλογος. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, πάνω από το σώμα ενός τραυματισμένου αθλητή, να μπει σε διαδικασία εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων και επικοινωνιακών παιχνιδιών. Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά σε ένα δικό μας παιδί, όπως άλλωστε και άμεσα διατυπώσαμε. Ελπίζουμε να ξεπεράσει το ταχύτερο δυνατό τον σοβαρό τραυματισμό του και είμαστε βέβαιοι πως ένας μαχητής σαν τον Άαρον Ουάιτ θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα παρκέ.

Αναφορικά με την υποτιθέμενη «έλλειψη αντίδρασης» από το ιατρικό μας επιτελείο, απλώς να ενημερώσουμε πως εξαιτίας ενός σοβαρού προσωπικού ζητήματος της τελευταίας στιγμής, ο γιατρός της ομάδας δεν ταξίδεψε στο Μόναχο. Σε αυτό το πλαίσιο είχαμε λάβει όλες τις διαβεβαιώσεις από τους διοργανωτές πως υπάρχει πλήρης ιατρική κάλυψη και μέριμνα για το τουρνουά, κάτι που απεδείχθη από την άμεση αντίδραση και αντιμετώπισή τους στον τραυματισμό του Άαρον Ουάιτ και τους ευχαριστούμε για αυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης