Παναθηναϊκός: Επιστρέφει μετά από δύο χρόνια το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πανδημίας επιτρέποντος το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» επιστρέφει! Συγκεκριμένα, στις 18-19 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Παρτιζάν και όπως όλα δείχνουν των Αναντολού Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ένα από τα πιο διαδεδομένα φιλικά τουρνουά πριν το ξεκίνημα της Euroleague επιστρέφει! Ο λόγος για το τουρνουά «Πάυλος Γιαννακόπουλος», το οποίο φαίνεται ότι επιστρέφει μετά από δύο χρόνια (το 2020 ο Covid-19 δεν επέτρεψε την διεξαγωγή του).

Το ΟΑΚΑ θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για να τιμήσει τη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, Πάυλου Γιαννακόπουλου, και όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Σερβία, η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει προσκληθεί και θα συμμετάσχει στη διοργάνωση.

Εκτός από την πανίσχυρη Παρτιζάν του Eurocup, στο τουρνουά θα μετέχει και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές αλλά και η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσον αφορά όλες τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής του τουρνουά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.