Euroleague: «Τέλος» και ο Σκαφάτι

Ο Λούκα Σκαφάτι υπέβαλλε την παραίτηση του, συνεχίζοντας τον κύκλο των αποχωρήσεων ανθρώπων με σπουδαίες θέσεις στην Euroleague.

Ο Σκαφάτι είχε διευθυντική θέση στην Ευρωλίγκα τα τελευταία 13 χρόνια, όμως αποφάσισε να επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφαίρου και την ιταλική ομάδα της Σπέτσια, η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Serie A.

«Μετά από ένα μακρύ κα υπέροχο ταξίδι 13 ετών στην Ευρωλίγκα, επιστρέφω στην Ιταλία για να αναλάβω ένα σημαντικό ρόλο, του Chief Revenue Officer στην ομάδα ποδοσφαίρου της Σπέτσια. Αισθάνομαι τιμή και ευλογία που ήμουν μέρος στην ανάπτυξη της Ευρωλίγκα και που μοιράστηκα μια ζωή με απίστευτους φίλους και συνεργάτες, στην Ευρωλίγκα και στο Eurocup, όλα τα στελέχη, τους εμπορικούς συνεργάτες και όλα τα άτομα που ήμουν τυχερός να συναντήσω και να δουλέψω κατά τη διάρκεια της θητείας μου εκεί. Τώρα έχω μεγάλο κίνητρο και είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα επαγγελματική εμπειρία. Ευχαριστώ τους  Philip Platek, Nishant Tella, Nathan O’Brien για αυτή τη μεγάλη ευκαιρία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.