Μπαρτσελόνα: Ο Γιασικεβίτσους παρέπεμψε στη διοίκηση

Ο Σαρουνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως η αποχώρηση των Άνταμ Χάνγκα και Βίκτορ Κλαβέρ, ήταν απόφαση της διοίκησης.

Ο Λιθουανός κόουτς των “μπλαουγκράνα” τόνισε πως η συγκεκριμένη κίνηση είναι αποτέλεσμα της νέας οικονομικής πολιτικής της καταλανικής ομάδας.

Αρχικά, ο “Σάρας” δήλωσε στην καταλανική εφημερίδα “Mundo Deportivo”: “Ο Χάνγκα και ο Κλαβέρ αποχώρησαν, ήταν δύο αποφάσεις που πήραμε, που δεν ήταν ευχάριστες. Είναι δύο σπουδαίοι τύποι, με τους οποίους ήμουν απολύτως ικανοποιημένος. Σε αυτή την κατάσταση όμως, κάναμε αυτό που αποφάσισε ο σύλλογος. Τους ευχαρίστησα για ό,τι έκαναν για την Μπαρτσελόνα, καλώς ή κακώς όμως η κατάσταση είναι αυτή. Κοιτάζουμε τα δεδομένα καθημερινά, για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο σύλλογος και τι χρήματα διαθέτουμε για να υπογράψουμε παίκτες. Εξελέγη νέος πρόεδρος, ο οποίος ασχολείται διαρκώς με το οικονομικό κομμάτι. Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά έτσι είναι. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον κορμό μας και να κάνουμε κάποιες μικρές προσθήκες, να χτίσουμε κοιτάζοντας το μέλλον. Δεν υπάρχει η επιλογή απόκτησης ενός παίκτη στο 3 αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να πάμε στη διοίκηση και να ζητήσουμε χρήματα. Ξέρουμε ποια είναι τα οικονομικά του συλλόγου”.

Στη συνέχεια, ο Λιθουανός κόουτς αναφέρθηκε και στο μέλλον του Πάου Γκασόλ: “Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει πάρει την απόφασή του, εμείς όμως οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης