Παναθηναϊκός: Έκλεισε τον Κέντρικ Πέρι για δύο χρόνια

Ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Κέντρικ Πέρι που θα αποτελέσει την πρώτη φετινή μεταγραφή του "τριφυλλιού"

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, μετά και την οριστικοποίηση της συμφωνίας τους με τον Δημήτρη Πρίφτη, έχουν στρέψει τη προσοχή τους αποκλειστικά στο μεταγραφικό κομμάτι προχωρώντας τον σχεδιασμό της ομάδας. Μάλιστα, η υπόθεση του Κέντρικ Πέρι μπορεί να θεωρείται πλέον “κλεισμένη” αφού ο Αμερικανός είπε το “ναι” στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, και με την συγκατάθεση του Έλληνα τεχνικού, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με την συμφωνία να έχει διάρκεια δύο ετών. Ο 28χρονος γκαρντ, αναμένεται σε λίγες ημέρες να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και στη συνέχεια να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΚΑΕ.

Ο Πέρι, έχει ύψος 1,85μ. και χαρακτηρίζεται από την αθλητικότητα και την ευχέρεια του στο σκοράρισμα. Είναι εξαιρετικά καλός στην πίεση του παίκτη που έχει τη μπάλα ενώ είναι καλός και δημιουργικά.

Τη περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν πέμπτος σκόρερ στο Eurocup με 16,1 πόντους (73,8% βολές, 58,3% δίποντα, 35,7% τρίποντα), τρίτος σε ασίστ με 6,1 και τρίτος στην αξιολόγηση με 19,2. Είχε επίσης 3,1 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα κι 1,2 λάθη σε 27:52 κατά μέσο όρο.

Όσο αναφορά τα στατιστικά του στην Αδριατική Λίγκα, ο Πέρι είχε 15,3 πόντους, 4,5 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ, 0,8 κλεψίματα και 1,8 λάθη σε 26,1 λεπτά κατά μέσο όρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.