Η Παρτιζάν πυροδότησε τη ”βόμβα” Ομπράντοβιτς

Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν ούτε διαψεύσεις, ούτε ναι μεν αλλά.

Τα ρεπορτάζ από τη Σερβία (sportklub.rs) διαδέχονται το ένα το άλλο και η συμφωνία της Παρτίζαν με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Πριν από λίγη ώρα στην ουσία επιβεβαίωσε όλες τις φήμες των τελευταίων ημερών ο πρόδρος της Σέρβικης ομάδας Οστόγια Μιχαϊλοβιτς με μια λιτή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο τουίτερ: ”Τριάντα χρόνια μετά”…

Ο ίδιος πάντως λίγο νωρίτερα με δηλώσεις του στη Σέρβικη εφημερίδα mozzartsport είχε επισημοποιήσει τη συμφωνία επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ που είχε κατ΄ αποκλειστικότητα η εφημερίδα πριν από λίγες μέρες. Κάπως έτσι 29 χρόνια μετά το καλοκαίρι του 1991 η Παρτίζαν πείθει για δεύτερη φορά τον Ζοτς.

Τότε τον είχε πείσει να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να γίνει προπονητής της ξεκινώντας τη λαμπρή καριέρα του με την κατάκτηση του Κυπέλλου πρωταθλητριών την άνοιξη του 1992 στην Κωνσταντινούπολη.

Τώρα, τον πείθει να εγκαταλείψει την εκούσια προπονητική….αγρανάπαυση και να επιστρέφει στους πάγκους. Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά από τη σεζόν 1998-99 όταν κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της Μπενετόν Τρεβίζο ο Ομπράντοβιτς θα κοουτσάρει ομάδα που δεν παίζει στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.