Τίποτα δεν μας σταματά!

Η αποστολή των καναλιών Novasports βρίσκεται από χθες στην βροχερή και κρύα Κολωνία, όπου διεξάγεται το F4 της Euroleague και είναι έτοιμη να σας μεταφέρει το κλίμα και τον παλμό της διοργάνωσης!

Ένα Final Four διαφορετικό από τα άλλα, καθώς τα μέτρα που έχουν παρθεί, τόσο από την διοργανώτρια αρχή, όσο και από τις Γερμανικές αρχές που φιλοξενούν την φετινή τελική φάση, για την πανδημία είναι δρακόντεια και άπαντες οφείλουν να τα ακολουθούν κατά γράμμα για την ομαλή διεξαγωγή του.

Η αποστολή των καναλιών Novasports, με αρχηγό τον… «παλιό» Δημήτρη Καρύδα που συμπληρώνει φέτος 22 (!) παρουσίες σε Final Four και τους Χρήστο Καούρη, Νικήτα Αυγουλή και Δώρα Παντέλη θα έχει μαζί της και έναν παίκτη-έκπληξη που θα βάλει την δίκη του ξεχωριστή πινελιά αφού έχει φάει τα παρκέ με το… κουτάλι! Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουρούση που βρίσκεται στην Κολωνία συμπληρώνοντας έτσι την 5άδα της φετινής αποστολής προσθέτοντας εκτός από…ύψος και αρκετή εμπειρία!

Στη Γερμανική πόλη έχουν φτιαχτεί μικρές «φούσκες» στα ξενοδοχεία όπου φιλοξενούνται όλοι όσοι θα έχουν πρόσβαση στο Final Four, ενώ οι οδηγίες για τους συμμετέχοντες παίκτες-media κτλ είναι να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο και φυσικά τις συνευρέσεις με άτομα εκτός «φούσκας». Ένα σενάριο που δεν είναι δύσκολο να συμβεί, ιδίως στην Κολωνία όπου εκτός από την ασταμάτητη βροχή και το κρύο που δυσκολεύουν τα πάντα, εμπόριο και εστίαση είναι υπό το καθεστώς lock down με τις μετακινήσεις για τους πολίτες να επιτρέπονται μεταξύ 6 το πρωί και 11 το βράδυ.

Τα πράγματα λοιπόν φέτος θα είναι πολύ διαφορετικά και σχεδόν αχαρτογράφητα, ειδικά εντός του γηπέδου όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη, αφού για πρώτη φορά θα υπάρχει ελάχιστη πρόσβαση για συνεντεύξεις και πλάνα στις προπονήσεις των ομάδων πριν τα παιχνίδια.

Η Euroleague έχει δημιουργήσει ένα «ειδικό πρωτόκολλο» για να υπάρχει όσο το δυνατόν λιγότερη επαφή των παικτών και των προπονητών με τα media για λόγους ασφαλείας. Παρόλα αυτά, η ομάδα των καναλιών Novasports, θα έχει συνεχή ανταπόκριση καθ’ όλη την διάρκεια των προπονήσεων των τεσσάρων ομάδων σήμερα, Πέμπτη, καθώς και τις συνεντεύξεις τύπου των 2 ζευγαριών του ημιτελικού.

Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια Novasports, αλλά και τα Social Media, για τις live μεταδόσεις από την Lanxess Arena, τόσο σε Facebook όσο και στην εκπομπή της Super Euroleague με τους Γιώργο Συρίγο και Γρήγορη Παπαβασιλείου για να απολαύσετε πλούσιο υλικό με συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές αλλά και υψηλού επιπέδου αναλύσεις από τους ειδικούς!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.