Oλυμπιακός: Προετοιμάζει την επιστροφή του Ουίλιαμς Γκός

Το τεχνικό επιτελείο παρακολουθεί τα play off στο πρωτάθλημα της Βαλτικής και θα καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον επανεντάξει στην ομάδα, τρία χρόνια μετά την πρώτη θητεία του.

To υψηλό κασέ του Νάιτζελ Γουίλιαμς- Γκος για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός και ο τεχνικός του, Γιώργος Μπαρτζώκας έχει εισηγηθεί την επανένταξη του στους «ερυθρόλευκους», δεν αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο για την συμφωνία των δυο πλευρών, όπως έχει διαπιστωθεί στις πρώτες κινήσεις επί του μεταγραφικού «χάρτη» που έχει σχεδιασθεί.

Ο Γκός έπαιξε στον Ολυμπιακό την περίοδο 2018-2019, χωρίς να προσαρμοσθεί στα δεδομένα της ομάδας και να αποχωρήσει, αλλά η βελτίωση του, τα δυο τελευταία χρόνια, στην Λοκομοτίβ Κούμπαν είναι εντυπωσιακή και αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για την θέση του πλει μέικερ στους «ερυθρόλευκους» και ενώ στην θέση του σούτινγκ γκαρντ, πρώτος στόχος είναι ο ομογενής Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ιδανικός σχεδιασμός του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού, είναι η αγωνιστική συνύρπαξη των δυο παικτών στις νευραλγικές θέσεις της περιφερειακής γραμμής.

Είναι γεγονός ότι στο ρωσικό πρωτάθλημα, οι απολαβές του Γκος αυξήθηκαν σημαντικά (700 χιλ. δολάρια) και ο ίδιος ο Αμερικάνος παίκτης δίνει βαρύτητα, εκτός από το οικονομικό και στην διάρκεια του συμβολαίου του (διετές εγγυημένο). Η Λοκομοτίβ Κούμπαν έχει προκριθεί στα ημιτελικά της VTB έχοντας αποκλείσει πρόσφατα την Χίμκι και ο Γκος οδηγεί την ρωσική ομάδα σε υψηλότερους στόχους. Ο Ολυμπιακός, αλλά και άλλοι ενδιαφερόμενες ομάδες της Euroleague και του Eurocup, θα πρέπει να περιμένουν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Λοκομοτίβ για να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός έχει μικρό προβάδισμα, λόγω της προηγούμενης συνεργασίας με τον παίκτη και μπορεί να μην υπήρξε αγωνιστικό «δέσιμο», πριν από 3 χρόνια, αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει ριζικά στην ομάδα του Πειραιά και οι αλλαγές των ξένων παικτών που έχουν σχεδιαστεί, θα είναι στοχευμένες, όπως στην περίπτωση του Γκος.

Εφόσον έχουν αίσια κατάληξη οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τους Ντόρσεϊ και Γκος, σε συνδυασμό με την παρουσία του Κώστα Σλούκα, η ενίσχυση της ομάδας θα είναι πολύ ποιοτική, με τρείς παίκτες από το κορυφαίο, μεταγραφικό «ράφι» της Euroleague.   

Ο Γκός εν δράσει με την Λοκομοτίβ Κούμπαν:

https://www.youtube.com/watch?v=9oZ8D5YSsFg

https://www.youtube.com/watch?v=1KA8Rz-MFdA&t=10s


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.