Ιτούδης: “Ήταν μια καλή προπόνηση για μας”

Ο Δημήτρης Ιτούδης χαρακτήρισε το ματς και τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό ως μια καλή προπόνηση απέναντι σε κάποιες άμυνες των "πράσινων"

Ο Δημήτρης Ιτούδης εκθείασε τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του, τονίζοντας ότι ουσιαστικά οι δύο ομάδες έπαιξαν για την τιμή τους, ενώ χαρατήρισε το ματς σαν μια καλή προπόνηση ενόψει των playoff της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

“Είναι μεγάλος ο αριθμός των νικών, με τον οποίο κλείνουμε την κανονική περίοδο. Είχαμε συγκέντρωση και διψήφιες διαφορές σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς, κόντρα σε διάφορες άμυνες του Παναθηναϊκού, με όλο το σεβασμό στη διοργάνωση και στον αντίπαλο, που μας έβαλε δύσκολα.

Τα διαβάσαμε όλα, σουτάραμε καλά και είχαμε καλά ποσοστά. Δώσαμε 24 ασίστ. Ο Παναθηναϊκός έβαλε κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος, αλλά ήμασταν εκεί. Υπήρχε διαφορετικό κίνητρο, αλλά παίξαμε για την τιμή μας και οι δύο ομάδες.

Για εμάς ήταν το τελευταίο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο και έπρεπε να δείξουμε μεγάλο σεβασμό. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε δεύτεροι με το ίδιο ρεκόρ με τη Μπαρτσελόνα. Είχαμε πολλά προβλήματα, πολλούς τραυματισμούς.

Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη φάση, ελπίζουμε να έχουμε περισσότερους παίκτες. Έχουμε μεγάλο κίνητρο στα πλέι οφ. Είμαστε ενθουσιασμένοι, ξέρουμε ότι θα είναι σκληρά και δύσκολα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.