Πασκουάλ: “Στην αρχή κανείς δεν πίστευε ότι θα φτάσουμε στα πλέι – οφ”

Ο τεχνικός της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας του στην 8αδα της Euroleague, τονίζοντας ότι κανένας δεν πίστευε ότι θα φτάσουν στα πλέι - οφ.

Παράλληλα ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 112-83, υποστηρίζοντας ότι στη αρχή το παιχνίδι δεν άρχισε καλά για την Ζενίτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλα ήταν σημαντικά. Πρώτον, θέλαμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι από την άμυνα και να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, το κάναμε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν το κάναμε. Αλλά βήμα βήμα αρχίσαμε να αναλαμβάνουμε τα ηνία του παιχνιδιού. Αρχίσαμε να παίζουμε καλά στην επίθεση και την άμυνα και καταφέραμε να ξεφύγουμε στο τέλος.

Οπότε πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, σε όλους τους οπαδούς, σε όλους στον οργανισμό, στο προσωπικό και τους βοηθούς μου. Νομίζω ότι αξίζουμε να είμαστε στα πλέι – οφ για αυτά που κάναμε μέχρι τώρα. Το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς.

Αρχίσαμε με τόσους τραυματισμούς και βήμα προς βήμα ανακτήσαμε τη φόρμα μας για το τελευταίο μέρος της διοργάνωσης, οπότε νομίζω ότι αξίζουμε να είμαστε εκεί που είμαστε. Δουλεύαμε με αυτή τη νοοτροπία όλη τη σεζόν. Είναι αλήθεια ότι στην αρχή της σεζόν, κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά το μπάσκετ είναι έτσι. Οι παίκτες δούλεψαν όλη τη σεζόν με καταπληκτικό τρόπο και τώρα πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή και να συνεχίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.