Ιτούδης: “Οι δικοί μου συνεργάτες δεν παίζουν Playstation”

Ο γιος του αείμνηστου Γκομέλσκι, ο Βλάντιμιρ συχνά πυκνά ασκεί έντονη κριτική στον Δημήτρη Ιτούδη. Είναι σχολιαστής των αγώνων της ΤΣΣΚΑ και δεν παραλείπει σε κάθε ήττα να βγάζει... χολή. Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε σχετικά κι έδωσε πληρωμένη απάντηση.

Ο γιος του αείμνηστου Γκομέλσκι, ο Βλάντιμιρ συχνά πυκνά ασκεί έντονη κριτική στον Δημήτρη Ιτούδη. Είναι σχολιαστής των αγώνων της ΤΣΣΚΑ και δεν παραλείπει σε κάθε ήττα να βγάζει… χολή. Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε σχετικά κι έδωσε πληρωμένη απάντηση.

 «Διαβάζετε και εσείς την κριτική. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν για μένα. Έχω πολύ υψηλού επιπέδου συνεργάτες που δουλεύουν καθημερινά για να προετοιμάσουν την ομάδα και δεν κάθονται σπίτι να παίξουν Playstation. Και εγώ, μπορώ να βάλω μία κούπα καφέ και να κριτικάρω τον καθένα. Αλλά, έχουμε Δημοκρατία και ελευθερία λόγου. Δεν ξέρω γιατί με ρωτάτε αυτό, αλλά εντάξει. Απαντώ. Έχω πολύ καλό σταφ και βοηθούς. Ξέρουν τι κάνουν. Ξέρουν πως να πετύχουν, επειδή βρίσκονται για πολλά χρόνια στην ομάδα. Και αυτό είναι προφανές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.