Ολυμπιακός: Φινάλε στις υποχρεώσεις στην Euroleague

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στη φετινή Euroleague, στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια στην Ισπανία (21:00).

Οι «ερυθρόλευκες» θα προσπαθήσουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη τους, τη φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει 1-12 νίκες μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν.

Ο Θάνος Νίκλας δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την τρίτη στην κατάταξη του ομίλου μας, Βαλένθια, σε ένα αγώνα που είναι και ο τελευταίος για τον θεσμό της Euroleague. Θέλουμε να κλείσουμε με μια καλή εμφάνιση και να επικεντρωθούμε στα επερχόμενα πλέι οφ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ιδιαίτερης δυσκολίας, αλλά και σημασίας για την ομάδα μας, να αγωνίζεται στον θεσμό με τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι κάτι που, φυσικά, αποτελεί ιδιαίτερη επιτυχία όταν το πετύχαμε και κάτι που θέλει την απαραίτητη δουλειά σε βάθος χρόνου για να μπορέσουμε να έχουμε επιθυμητά αποτελέσματα».

Από την πλευρά της, η Αγγελική Νικολοπούλου τόνισε: «Τελευταίο παιχνίδι στην Euroleague. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, να δουλέψουμε πράγματα, τα οποία τα χρειαζόμαστε για τα παιχνίδια που έρχονται στην Ελλάδα. Να παίξουμε έτσι, ώστε να ευχαριστηθούμε το τελευταίο μας παιχνίδι με μια δύσκολη ομάδα και να έχουμε μια καλή παρουσία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.