Μπούντουτσνοστ-Μονακό 64-74: Break στο… break (hls)

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Eurocup, καθώς η Μονακό επικράτησε 74-64 της Μπούντουτσνοστ στη Λουμπλιάνα και ισοφάρισε τη μεταξύ τους σειρά.

Νίκη που την κρατά ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην τετράδα του Eurocup, για πρώτη φορά στην ιστορία της, πέτυχε η Μονακό. Η ομάδα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς άφησε πίσω την ήττα στο Μονακό και επικράτησε 74-64 της Μπούντουτσνοστ στη Σλοβενία (το παιχνίδι έγινε στη Λουμπλιάνα λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών που συνδέονται με την πανδημία του κορωνοϊού), ισοφαρίζοντας τη μεταξύ τους σειρά.

Η Μονακό έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα από το ξεκίνημα του αγώνα και κατάφερε στη μεγαλύτερη διάρκεια να ελέγξει τον ρυθμό και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Κυριάρχησε στο κομμάτι των ριμπάουντ, απ’ όπου βρήκε δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στην επίθεση και με πρωταγωνιστές τους Γκρέι και Λεσόρτ οδηγούσε την… κούρσα (26-31). Μάλιστα, στο ξεκίνημα της τρίτη περιόδου ο Γάλλος σέντερ έστειλε για πρώτη φορά τη διαφορά σε διψήφια τιμή (35-45). Η Μπούντουτσνοστ απάντησε με σερί 8-0 (43-45), όμως η Μονακό δεν πτοήθηκε. Έβγαλε σωστή αντίδραση και στην αρχή της τέταρτης περιόδου βρέθηκε στο +13 (51-64).

Οι Μαυροβούνιοι έψαξαν τρόπο να επιστρέψουν στο ματς, όμως η φθορά του Ριντ και η… μοναξιά των ΚομπςΙβάνοβιτς στην επίθεση ήταν ανασταλτικοί παράγοντες. Έτσι, η Μονακό συνέχισε στο ίδιο τέμπο και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο, φτάνοντας εύκολα και δίκαια στο τελικό 64-74, αποτέλεσμα που επιστρέφει τη σειρά στο Πριγκιπάτο (31/3).

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Λεσόρτ με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ, ακολούθησε ο Γκρέι με 20 πόντους και ο Νάιτ με 13. Από την άλλη πλευρά ξεχώρισαν ο Κομπς με 17 πόντους και ο Ιβάνοβιτς που τελείωσε το ματς με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 31-37, 51-56, 64-74

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.