Μάλαγα – Μόρναρ 98-72: Περίπατος στην καραντίνα (HL)

Η Μάλαγα έβλεπε το καλάθι της Μόρναρ σαν βαρέλι, οι Μαυροβούνιοι δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι και το τελικό 98-72, μάλλον κολακεύει τους φιλοξενούμενους.

Η Μάλαγα έβλεπε το καλάθι της Μόρναρ σαν βαρέλι, οι Μαυροβούνιοι δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι και το τελικό 98-72, μάλλον κολακεύει τους φιλοξενούμενους. 

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο η Μάλαγα έδειξε την τάση να καθαρίσει το παιχνίδι και φρόντισε να το κάνει αυτό με μακρινά σουτ, τα οποία πολύ σπάνια δεν κατέληγαν στο καλάθι των Μαυροβούνιων. Οι Ισπανοί ξεκίνησαν με 8/8 τρίποντα και τελείωσαν το παιχνίδι με 16/25 και ποσοστό 64%. 

Από την άλλη η Μόρναν αρκέστηκε σε έναν παθητικό ρόλο με πολλά προβλήματα στην άμυνά της, αλλά και χωρίς κανέναν παίκτη της να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην άλλη πλευρά του γηπέδου. Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμό, όπως ήταν λογικό και κι η διαφορά σταμάτησε στους 26 αν και κατά την διάρκεια του αγώνα ξεπέρασε δύο φορές τους 30. 

Τρεις παίκτες από την Μάλαγα ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων (Μπριθουέλα 16, Αλόνσο 14 και Μπουτίγε 16), ενώ οι υπόλοιποι εννέα που αγωνίστηκαν σκόραραν. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γέρεμιτς με 15 πόντους. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.