Μονακό – Λοκομοτίβ Κουμπάν 72-88: Είχε βάθος και λύσεις (HL)

Στη 2η θέση του τρίτου ομίλου σκαρφάλωσε η Λοκομοτίβ μετά την νίκη της απέναντι στη Μονακό μέσα στο πριγκηπάτο.

Στη 2η θέση του τρίτου ομίλου σκαρφάλωσε η Λοκομοτίβ μετά την νίκη της απέναντι στη Μονακό μέσα στο Πριγκηπάτο. Η ομάδα του Πασούτιν πέτυχε την 4η νίκη της σε πέντε αγώνες και βρίσκεται στην 2η θέση πίσω από την πρωτοπόρο και αήττητη Βίρτους Μπολόνια που έχει 5 στα 5.

Καλύτερη η Λοκομοτίβ στο πρώτο δεκάλεπτο, έλεγχε το ρυθμό και εκμεταλλεύτηκε την διάθεση και την όρεξη του Μάρτιουκ που έβαλε γρήγορα 8 πόντους με 2/2 τρίποντα. Η Μονακό άργησε να συνέλθει και αντέδρασε με τον Μάρκος Νάιτ που έφτασε και αυτός γρήγορα τους 8 πόντους. Η Μονακό είχε πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ, αλλά και στην δημιουργία (μόλις 3 ασίστ, έναντι 9 της Λοκομοτίβ) με αποτέλεσμα να χάσει την πρώτη περίοδο με 15-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο άρχισε να δουλεύει το μακρινό σουτ με τον Ντι Μποστ να παίρνει από το χέρι την Μονακό και να την οδηγεί στο σκοράρισμα με 12 πόντους (3/5 δίποντα – 2/4 τρίποντα). Από κοντά και ο Ματίας Λεσόρ που πάλευε κάτω από τις δύο ρακέτες με μια από τις καλύτερες ομάδες ψηλών στη διοργάνωση. Η Λοκομοτίβ είχε περισσότερες λύσεις και έβρισκε συνεχώς απαντήσεις με πρωταγωνιστή τον Ουίλ Κάμινγκς που ήρθε από το πάγκο και έγινε γρήγορα διψήφιος με 11 πόντους (4/5 δίποντα – 3/4 βολές). Το ημίχρονο βρήκε τους Ρώσους μπροστά με 10 πόντους (34-44).

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Λοκομοτίβ έκανε ότι ήθελε απέναντι στη Μονακό που άργησε να μπει στο παρκέ και έκανε περίπου τρία λεπτά για να σκοράρει. Το επί μέρους σκορ 19-19 έδειξε σημάδια ζωής, αλλά η κούραση είχε αρχίσει να καταβάλει τους παίκτες του Μίτροβιτς που ήταν αδύνατο να ακολουθήσουν τον ρυθμό της ρωσικής ομάδας. Η περίοδος έκλεισε με τη Λοκομοτίβ στο +10 (53-63).

Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Μίτροβιτς φάνηκαν ακόμα πιο κουρασμένοι με την διαφορά να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και να ξεπερνά τους 20 πόντους. Η Λοκομοτίβ κέρδισε δίκαια με το Παούτιν να έχει μεγαλύτερο και πιο βαθύ ρόστερ.

Για τους νικητές που είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Κέβιν Χέρβεϊ με 17 πόντους, από 15 πέτυχαν Κάμινγκς και Κρόφορντ, ο Ουίλιαμς έβαλε 13 και από 11 πέτυχαν οι Κουζμίνσκας, Μάρτιουκ. Για τους ηττημένους, πάλεψαν τρεις παίκτες, Νάιτ με 17 και Λεσόρ, Μποστ που σημείωσαν από 16 πόντους. Την ερχόμενη αγωνιστική η γαλλική ομάδα υποδέχεται την Ανδόρα (4/11), ενώ η ομάδα του Πασούτιν ταξιδεύει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την Αντβέρπ (4/11).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.