Όταν το Κατάρ πήγε Πάτρα (video)

Η Εθνική Ομάδα μπάσκετ του Κατάρ επέλεξε την Πάτρα και τις εγκαταστάσεις του Προμηθέα μετά από προτροπή του Έλληνα τεχνικού της ομάδας Παναγιώτη Γιανναρά.

Η Εθνική Ομάδα μπάσκετ του Κατάρ επέλεξε την Πάτρα και τις εγκαταστάσεις του Προμηθέα μετά από προτροπή του Έλληνα τεχνικού της ομάδας Παναγιώτη Γιανναρά.

Ο έμπειρος κόουτς μετά την εξαιρετική πορεία με την Qatar Club η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη, πήρε χρίσμα και… διαβατήριο για την Εθνική Ομάδα της χώρας.

Γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα επέλεξε τις εγκαταστάσεις του Προμηθέα προκείμενου η ομάδα του να προετοιμαστεί για τους επερχόμενους Αγώνες του Κόλπου.

Στο περιθώριο του αγώνα του Προμηθέα με την Ουλμ για την 8η αγωνιστική του Eurocup, η αραβική ομάδα βραβεύτηκε, φωτογραφήθηκε με τον ηγέτη του προμηθέα Βαγγέλη Λιόλιο, ενώ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Κατάρ μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Ορέστη Συντελή για την επιλογή των προπονητικών εγκαταστάσεων των πατρινών, τους Έλληνες προπονητές στο Κατάρ και πολλά άλλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Γιανναράς.

Γιατί επιλέχτηκαν οι εγκαταστάσεις του Προμηθέα:
«Ήταν εύκολη η απόφαση για μας. Με τις εγκαταστάσεις που μπορεί να μας προσφέρει ο Προμηθέας με τις συνθήκες τις καιρικές και το ότι γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα μπορούσαμε να σχεδιάσουμε την προετοιμασία όπως θέλαμε και πιστεύω ότι πήραμε την καλύτερη απόφαση».

Για την άνοδο του Προμηθέα: 
«Ο Προμηθέας ως ομάδα είναι ένα βήμα μπροστά. Στο αγωνιστικό είναι πολύ δυνατή και είναι αξιέπαινο ότι υπάρχουν νέα παιδιά που θα προωθηθούν. Οι εγκαταστάσεις είναι μοναδικές στην Ελλάδα και δεν ξέρω αν υπάρχουν και παρόμοιες σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είμαστε εδώ».

Για τους Έλληνες προπονητές στο Κατάρ:
«Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος όπως και όλοι όσοι έχουν δουλέψει στο Κατάρ. Γι’ αυτό άλλωστε μεγαλώνει συνεχώς η ελληνική παροικία. Μακάρι να μπορέσουν αν έρθουν όσο περισσότεροι Έλληνες προπονητές στην χώρα, έχουν την τεχνογνωσία, την ικανότητα και μπορούν να βοηθήσουν και το μπάσκετ του Κατάρ να κάνει ένα βήμα παραπάνω».

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα:
«Δεν χάνω αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα ούτε στην Ευρώπη. Από την Ελλάδα νομίζω ότι λείπει ο Ολυμπιακός. Ευχής έργο ότι ο Προμηθέας έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω, υπάρχουν δυο τρεις ακόμη καλές ομάδες, αλλά καλό είναι να προωθούνται νέα παιδιά».

Για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα:
«Στην Ευρωλίγκα νομίζω ότι και οι δύο ομάδες μας είναι μπερδεμένες. Ψάχνονται ακόμη γίνονται αλλαγές προπονητών, θα δείξει. Θεωρώ όμως ότι θα βρουν τον δρόμο τους και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να είναι και οι δύο ομάδες μας στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.