Φοβερή ανατροπή με Ντιμιτρίγεβιτς η Μπανταλόνα (video)

Η Ναντέρ προηγούνταν σχεδόν για 40 λεπτά στην Ισπανία, αλλά η Μπανταλόνα μίλησε τελευταία και πήρε τη νίκη με ανατροπή και σκορ 79-77. Βραδιά καριέρας για τον 21χρονο Νέναντ Ντιμιτρίγεβιτς. 

Η Ναντέρ προηγούνταν σχεδόν για 40 λεπτά στην Ισπανία, αλλά η Μπανταλόνα μίλησε τελευταία και πήρε τη νίκη με ανατροπή και σκορ 79-77. Βραδιά καριέρας για τον 21χρονο Νέναντ Ντιμιτρίγεβιτς. 

Η αποστολή της ομάδας του Νίκου Ζήση ήταν εξ ορισμού δύσκολη από τη στιγμή που παρατάχθηκε χωρίς τον τραυματία Κλέμεν Πρέπελιτς, πρώτο σκόρερ του Eurocup. Οι Γάλλοι κυριάρχησαν στα ριμπάουντ, προηγήθηκαν 24-16 στο δεκάλεπτο, 34-36 στο ημίχρονο και 59-64 στο 30΄, έχοντας φτάσει την τιμή της διαφοράς ως και σε διψήφια επίπεδα. 

Αφού κρατήθηκαν κοντά στο σκορ από τον φοβερό Ντιμιτρίγεβιτς, οι Ισπανοί τα έδωσαν όλα στην άμυνα στην τελευταία περίοδο και χάρη σε αυτήν κέρδισαν το παιχνίδι, αφού κράτησαν την Ναντέρ μόλις στους 13 πόντους. 

Φυσικά, το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Με το σκορ στο 76-77, ο παίκτης του αγώνα Ντιμιτρίγεβιτς πέτυχε καλάθι και φάουλ (79-77), 4.7 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Η Ναντέρ είχε ένα τελευταίο σουτ, όμως ο Όλιβερ είδε την προσπάθεια του να κόβεται από τον Λουκ Χαραγκόντι και η Μπανταλόνα πήρε πολύ σημαντική νίκη που την φέρνει κοντά στην επόμενη φάση, αφού έφτασε σε ρεκόρ 4-2. Η Ναντέρ από την πλευρά της έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στο 3-3 και με δύο νίκες επί της Μπανταλόνα να έχει αυτή προβάδισμα πρόκρισης και πλέον οι πιθανότητες να φτάσει στο Top 16 μειώθηκαν δραματικά. 
 

Για τους νικητές ο Ντιμιτρίγεβιτς είχε 23 πόντους (8/10 σουτ), 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 λάθη, ο Όμιτς 12 και ο Χαραγκόντι 10, με τον Ζήση να συνεισφέρει 9 πόντους και 6 ασίστ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.