Μακόλουμ και Σμιθ «καθάρισαν» για την Ούνικς

Η Μπρέσια πάλεψε στο Καζάν, αλλά δεν είχε απαντήσεις στο δίδυμο της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη, που έφτασε στην 5η συνεχόμενη νίκη της. 

Η Μπρέσια πάλεψε στο Καζάν, αλλά δεν είχε απαντήσεις στο δίδυμο της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη, που έφτασε στην 5η συνεχόμενη νίκη της. 

Οι Ιταλοί ήταν η μοναδική ομάδα που είχε κερδίσει ως τώρα την Ούνικς στο Eurocup, όμως δεν κατάφεραν να επαναλάβουν το κατόρθωμα τους στο Καζάν. Άντεξαν για ένα ημίχρονο (37-34), με τον άχαστο Βιτάλι (13π, 6/6 σουτ) να δίνει λύσεις στην επίθεση, την ώρα που Μακόλουμ (9), Σμιθ (11), Τάιους (9) ήταν όλη η Ούνικς, αλλά το δεύτερο μέρος ήταν μια διαφορετική υπόθεση. 

Η Ούνικς άλλαξε την αμυντική της προσέγγιση, πίεσε σε όλο το γήπεδο, πήγε με μεγαλύτερη ένταση στο επιθετικό ριμπάουντ και έτσι έβγαλε την Μπρέσια από την καλή της οργάνωση στην επίθεση. Στην απέναντι πλευρά ο Μακόλουμ τα έκανε όλα με 13 πόντους στην τρίτη περίοδο και κάπως έτσι η διαφορά ανέβηκε στο +8 (59-51). 

Η εικόνα δεν άλλαξε στην τέταρτη, με την άμυνα να κρατά τους Ιταλούς μόλις στους 12 πόντους, αφού ο Λανσντάουν βρέθηκε σε κακή ημέρα με 3/11 σουτ. Ο Κλίμενκο με επιθετικά ριμπάουντ και ο Σμιθ με τριποντα – μαχαιριές τελείωσαν το ματς για τους Ρώσους ως το τελικό 77-63. 

Για την Ούνικς ο Μάντζαρης ήταν καλός μόνο αμυντικά με 4 κλεψίματα και 3 ριμπάουντ, αφού ήταν άστοχος με 0/6 σουτ, 2/2 βολές στο φινάλε και 2 ασίστ. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.