Προμετέι – Άρης 95-67: Το όνειρο έσβησε στη Ρίγα (highlights)

Κατώτερος τον προσδοκιών απέναντι σε ένα ποιοτικότερο αντίπαλο, ο Άρης αποχαιρέτησε το φετινό Eurocup με βαριά ήττα στην Λετονία.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ήταν εξαρχής το αουτσάιντερ στο ζευγάρι με την αθλητική, ομοιογενή και ταλαντούχα Προμετέι, ειδικά χωρίς τον τραυματία Γκάλινατ. Το ζήτημα ήταν πως δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα: έκανε 7 λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο και μάλλον ευχαριστημένος ήταν με το 28-17 της πρώτης περιόδου, όμως είχε παρόμοια προβλήματα και στη δεύτερη περίοδο που οδήγησαν στο καταδικαστικό 51-32 της ανάπαυλας. Ο Τολιόπουλος είχε εξουδετερωθεί από το κυνηγητό των αθλητικών αντίπαλων γκαρντ και μόνον ο Χάρελ αποτελούσε πηγή σκοραρίσματος, αφού το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε με τους Μποχωρίδη, Κατσίβελη και Σταρκ να μένουν άποντοι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία, με τη διαφορά να φτάνει ως τους 31 πόντους και να προσγειώνεται στο τελικό 94-67. Η Προμετέι πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπουργκ.

Για τους νικητές ο Μπάλβιν ήταν ανίκητος κάτω από τα καλάθια με 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 9 κερδισμένα φάουλ, η τριάδα Αγκάντα, Τκατσένκο και Κλαβέλ είχε από 16 πόντους και ο Μαρτς 15.

Για τον Άρη ο Χάρελ είχε 20 πόντους και 7 ριμπάουντ και ο Τολιόπουλος 13 πόντους (1/7 τρίποντα) και 5 ασίστ.

Μετά το παιχνίδι ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε: “Δεν ήταν ο τρόπος που θα θέλαμε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Μετά από χρόνια ο Άρης επέστρεψε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Συγχαρητήρια στην Προμετέι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.