Καστρίτης: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ελέγξουμε τον ρυθμό»

Ο Άρης κοντράρεται στη Γερμανία με την Ουλμ για την 17η αγωνιστική του Eurocup σε κρίσιμη αναμέτρηση για την πρόκριση στα play in της διοργάνωσης.

Στη Γερμανία βρίσκεται ο Άρης για την αναμέτρηση της Τετάρτης (31/1, 20:30, Novasports 4 HD) με την Ουλμ για την 17η αγωνιστική του Eurocup.

Oι Θεσσαλονικείς είναι στο 7-9 και μια νίκη επί των Γερμανών (9-7) θα αποτελέσει τεράστιο σκαλοπάτι για τη συμμετοχή στα play in της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Καστρίτης επέστησε την προσοχή στον έλεγχο των ριμπάουντ και του ρυθμού.

«Πλησιάζοντας στο τέλος της κανονικής περιόδου του Eurocup, έχουμε μπροστά μας ακόμα μία πρόκληση, αντιμετωπίζοντας την Ουλμ στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλούς σουτέρ. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την έκβαση του αγώνα».

Ο Δημήτρης Κατσίβελης από την πλευρά του επεσήμανε:

«Είμαστε δύο αγώνες πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου και αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, εκτός έδρας. Η Ουλμ έχει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της και πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε ενέργεια στην άμυνα και να περιορίσουμε το σκορ της Ουλμ. Επίσης, πρέπει να έχουμε σωστές αποφάσεις στην επίθεση και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας αύριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.