Άνκαρα-Λιετκαμπέλις 88-73: Συνέχισε την αντεπίθεση της και παραμένει σε διεκδίκηση πρόκρισης (highlights)

Κορυφαίος ο Τάιρον Γουάλας με 31 πόντους. Τα βαθμολογικά σενάρια ισοαβαθμίας του Άρη, της Άνκαρα και της Τρέντο.

Η Τούρκ Τέλεκομ προερχόμενη από την εκτός έδρας νίκη στο Λας Πάλμας και κόντρα στην Γκραν Κανάρια, συνέχισε με νεα νίκη στην 16η αγωνιστική και επικράτησε της Λιετκαμπέλις με 88-73 στην Άγκυρα. Η λιθουανική ομάδα αποκλείστηκε και μαθηματικά από την φάση των 12, ενώ η Τούρκ ισοβάθμησε με τον Τρέντο στο 7-9 και μπορεί να υπάρξει και τριπλή ισοβαθμία με τον Άρη, αν ηττηθεί από την Μπούργκ.

Σε τριπλή ισοβαθμία, ο Άρης είναι στο 2-1, η Τρέντο το ίδιο και η Τούρκ στο 1-2. Ο Άρης θα υποδεχτεί την Τρέντο στις 7 Φεβρουαρίου. Σε διπλή ισοβαθμία, Άρη-Τουρκ, οι Θεσσαλονικείς έχουν βαθμολογικό πλεονέκτημα λόγω των δυο νικών, ενώ πιθανή διπλή ισοβαθμία Άρη-Τρέντο, με ελληνική νίκη στις 7/2, θα μετρήσει και η διαφορά πόντων. Η Τρέντο έχει νικήσει 69-67 στον πρώτο γύρο.

H Τούρκ Τέλεκομ διατήρησε το προβάδισμα του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να το κάνει στις διψήφιες διαφορές που δημιύργησε μέχρι τους 11 πόντους, γιατί η Λιετκαμπέλις μείωσε ισάριθμες φορές, στους πέντε. Ο Σιρβίντις, παρά την άμυνα του Γουάλας για τα 17 λεπτά που ήταν “αχώριστο ζευγάρι” στις δυο πρώτες περιόδους και ο Μπισκάουσκις, ήταν οι αξιόπιστες απειλές για το τουρκικό καλάθι, ενώ η άμυνα “ζώνης” που χρησιμοποίησε ο Σέρβος τεχνικός της Λιετκαμπέλις,. Νέναντ Τσάνακ, δεν προβλημάτισε τους γηπεδούχους.

Δυο τρίποντα του Τζόουνς και 10 πόντοι του Σαιμπίρ, εξασφάλισαν την επιθετική υπεροπλία της Άνκαρα, ενώ στην τρίτη περίοδο, η Λιετκαμπέλις με το πιο παραγωγικό επιμέρους σκορ (15-24), προηγήθηκε 59-60 και έδειξε ότι θα είχε την ανάλογη συνέχεια στην 4η περίοδο, αλλά ο Τάιρον Ουάλας ήταν…ασταμάτητος. Τελείωσε το παιχνίδι με 31 πόντους και 39 βαθμό αξιολόγησης για την απόδοση του.

Δεκάλεπτα: 19-16, 44-36, 59-60, 88-73

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.