Τουρκ Τέλεκομ – Άρης 85-95: Με ηγέτη Τολιόπουλο και αποκάλυψη Σταρκ (highlights)

Στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση στο EuroCup, ο Άρης πανηγύρισε μεγάλη νίκη στην Τουρκία με 95-85 επί της Τουρκ Τέλεκομ, έχοντας πρωταγωνιστή τον Τολιόπουλο και αποκάλυψη στο δεύτερο ημίχρονο τον Σταρκ.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, η οποία έπαιξε ξανά με σημαντικές απουσίες (Σανόγκο – Κατσίβελης) με εξαιρετική εικόνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου – στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα – κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της επί της Τουρκ Τέλεκομ και να πανηγυρίσει το τρίτο φετινό διπλό, που την φέρνει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Άρης είχε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, επέτρεψε στην τουρκική ομάδα να προσπεράσει μόλις μία φορά στο σκορ και στα μέσα της τρίτης περιόδου ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση του, φτάνοντας δίκαια στη νίκη. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν ακόμη και με διαφορά 16 πόντων (64-80) στην τέταρτη περίοδο και δεν κινδύνεψαν καθόλου μέχρι το τέλος.

Αποκάλυψη στο δεύτερο ημίχρονο ο Τζόναθαν Σταρκ, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τον Άρη στο EuroCup,  πέτυχε 19 πόντους και ορισμένα πολύ κρίσιμα καλάθια, δίνοντας σπουδαίες λύσεις επιθετικά. Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη φετινό ματς, ο ηγέτης της ομάδας, Βασίλης Τολιόπουλος με 20 πόντους, 9 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

Πολύ μεστή εμφάνιση – ειδικά στο πρώτο ημίχρονο – και από τον Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς με 2 πόντους (3/3διπ., 1/1τρ., 3/3β.), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, ενώ σημαντική δουλειά έκαναν επίσης οι Γκάλινατ και Χάρελ. Για την Τουρκ Τέλεκομ, που υποχώρησε στο 3-9, ξεχώρισε ο Τάιρον Γουάλας με 30 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 21-24, 41-46, 59-66, 85-95

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.