Λάιονς – Τσεντεβίτα Ολίμπια 101-95: “Πάλεψαν” οι Σλοβένοι, αλλά “λύγισαν” στο Λονδίνο (highlights)

Η Τσεντεβίτα Ολίμπια πάλεψε μέχρι το τέλος για τη νίκη στο Λονδίνο, όμως εν τέλει «λύγισε» από τους Λάιονς με 101-95, που βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 6-2 στο φετινό EuroCup.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζάνι κόντρα στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που είχε να διαχειριστεί, ήταν άκρως ανταγωνιστική και έφτασε σε ένα ακόμη παιχνίδι πολύ κοντά στην πρώτη φετινή της νίκη στη διοργάνωση, χωρίς εν τέλει να τα καταφέρει.

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η… τετράδα Πρέπελιτς, Κομπς, Μπλάζιτς και Στιούαρτ, οι Λάιονς είχαν περισσότερες λύσεις στο φινάλε και κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Σλοβένων, φτάνοντας στην 6η φετινή τους νίκη στη διοργάνωση, αποτέλεσμα που τους εδραιώνει στην πρώτη τριάδα του ομίλου τους.  

Χαρακτηριστικό είναι πως η Τσεντεβίτα ήταν μέσα στο ματς μέχρι το τελευταίο δίλεπτο, όταν και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής (90-89), όμως οι Λάιονς με ένα τρίποντο και μία σπουδαία άμυνα του Κόνορ Μόργκαν έγραψαν το 94-89 και δεν απειλήθηκαν στον εναπομείναντα χρόνο, πανηγυρίζοντας δίκαια μία ακόμη νίκη στη διοργάνωση.

MVP για τους Λονδρέζους ο Γκέιμπ Ολασένι με 19 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ακολούθησαν σε απόδοση ο Μάθιου Μόργκαν (24 π., 5 ασίστ) ο Κόνορ Μόργκαν (18 π.) και ο Νέλσον (16π.). Από την άλλη πλευρά, double double έκανε ο Κλέμεν Πρέπελιτς με 23 πόντους και 10 ασίστ, με την Τσεντεβίτα να έχει τρεις ακόμη διψήφιους, τους Κομπς (19π.), Στιούαρτ (16π.) και Μπλάζιτς (15π.).

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 50-43, 73-70, 101-95

Αναλυτικά ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.