Μπρέσια-Τσεντεβίτα 84-82: Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά «επιβίωσε» (hls)

Η Μπρέσια προηγήθηκε με 16 πόντους στο ημίχρονο (52-36), αλλά έκανε τα εύκολα δύσκολα στο τέλος και κινδύνεψε από την αποκλεισμένη Τσεντεβίτα Ολίμπια. Οι Ιταλοί τα κατάφεραν στο τέλος και βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 8-9, στη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Η Τσεντεβίτα μπορεί να πήγε στη Λομβαρδία χωρίς ουσιαστικά κίνητρο για τη νίκη, όντας αποκλεισμένη από τη συνέχεια του Eurocup (3-14 ρεκόρ), όμως πούλησε ακριβά το… τομάρι της και επέστρεψε από το -18 (54-36) για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το παιχνίδι.

Η Μπρέσια, μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος, παρουσιάστηκε νωθρή στο δεύτερο και κινδύνευσε με ένα απίστευτο κάζο, από το οποίο σώθηκε στο τελευταίο λεπτό. Οι Ιταλοί θα ταξιδέψουν την ερχόμενη εβδομάδα στη Προύσα για το ματς με την Μπούρσασπορ στη προσπάθεια που κάνουν να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται στο 1ο όμιλο του Eurocup (για να παίξουν με υποδεέστερο αντίπαλο στους «16»).

Πέντε παίκτες της ομάδας του Αλεσάντρο Μάγκρο είχαν διψήφιο αριθμό πόντων με τον Κένι Γκέιμπριελ να είναι ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 13 πόντους και το κρίσιμο τρίποντο (83-75).

Ένας άλλος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Γιόγκι Φέρελ ξεχώρισε από πλευράς Τσεντεβίτα Ολίμπια με 18 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ο Τζος Άνταμς σταμάτησε στους 19 πόντους για τους Σλοβένους.

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 52-36, 69-57, 84-82

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.