Γκραν Κανάρια-Τρέντο 94-88: Δίχως προβλήματα η πρωτοπόρος (hls)

Η ισπανική ομάδα δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στους Ιταλούς, πήρε ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και παραμένει μόνη πρώτη στον δεύτερο όμιλο του Eurocup.

Εξ αρχής το σύνολο του Γιάκα Λάκοβιτς επέβαλε τον ρυθμό του, στο πρώτο δεκάλεπτο έφτασε να προηγείται με 17 πόντους (22-5) χάρη στην απίθανη ευστοχία της (είχε εκκινήσει με 9/9 δίποντα) για να πάει τελικά στα αποδυτήρια με το +9 (τρίποντο του Μπάσας) στο 53-44, αφού πέραν όλων των άλλων οι Ιταλοί έκαναν αρκετά λάθη (10) και δεν μπόρεσα να ελέγξουν τον ρυθμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε, η Τρέντο προσπαθούσε να πλησιάσει αλλά ανεπιτυχώς και η Γκραν Κανάρια δεν είχε τον τρόπο να εκτοξεύσει τη διαφορά σε υψηλότερα επίπεδα, με το τελικό 94-88 να σφραγίζει την 12η νίκη των Ισπανών στον δεύτερο όμιλο του Eurocup, στον οποίο συμμετέχει ο Προμηθέας.

Από τους νικητές ο Μπρουσίνο είχε 16 πόντους και 8 ριμπάουντ (28 στην αξιολόγηση), από 14 πόντους προσέθεσαν οι Ενγκλίς, Μπενίτε, 11 είχε ο Μπαλτσερόφσκι, 10 ο Σλότερ. Για την ιταλική ομάδα ξεχώρισαν ο Σπανιόλο με 23 πόντους και 4 ασίστ (29 στην αξιολόγηση), ο Φλακαντόρι με 17, από 12 είχαν οι Λαντουρνέρ, Φορέι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.