Πέμπτη νίκη για το Αμβούργο και έκτη ήττα της Παρί που προκάλεσε τριπλή ισοβαθμία με τον Προμηθέα και την Μπούντουσνοστ.

Το Αμβούργο μπορεί να έχει αποκλεισθεί από την πρώτη φάση των ομίλων στο φετινό Εurocup και να βρίσκεται στην 8η θέση του δεύτερου ομίλου, αλλά παίζοντας χωρίς άγχος απέναντι στην Παρί που είχε βαθμολογικό κίνητρο και υπερασπιζόμενο το γόητρο της ομάδας που έχει ιδρυθεί, μόλις, πριν από 6 χρόνια, νίκησε δίκαια και εύκολα με 91-74 τους Παριζιάνους. Και στα τέσσερα δεκάλεπτα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι διανύουν την πρώτη συμμετοχή τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και πριν από 2 χρόνια συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού μπάσκετ, ήταν καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση από την Παρί.

Πέντε παίκτες με διψδήφιο αριθμό πόντων, 44 ριμπάουντ, 22 ασίστ και μόλις 13 λάθη εκ των οποίων τα πέντε στην τελευταία περίοδο, στην οποία όλα είχαν κριθεί υπέρ του Αμβούργο, απεικονίζουν την έκβαση και την κατάληξη του παιχνιδιού στην 15η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Τριπλή ισοβαθμία στον δεύτερο όμιλο, με ρεκόρ 9 νίκες-6 ήττες για την Παρί, τον Προμηθέα και την Μπούντουσνοστ στις θέσεις 4-6.

Δεκάλεπτα: 23-19, 46-41, 79-57, 91-74

Η στατιστική του αγώνα εδώ