Μπρέσια – Μπουργκ 69-71: Προελαύνουν οι Γάλλοι με 4/4! (hls)

Η Μπουργκ πέρασε με συμπαγή εμφάνιση από τη Λομβαρδία ελέγχοντας τον ρυθμό και βρίσκοντας στους Φλόιντ και Μάικ τους πρωταγωνιστές της.

“Τρένο” η Μπουργκ, κέρδισε εκτός έδρας και δεύτερη ιταλική ομάδα (μετά την Βενέτσια) και έφτασε στο 4-0 στο φετινό Eurocup.

Η ομάδα του Φρεντερίκ Φοτού πήρε το προβάδισμα από το ξεκίνημα και κατάφερε να αποκρούσει όλες τις προσπάθειες της Μπρέσια να επιστρέψει. Ο Τζόρνταν Φλόιντ ήταν ο πρωταγωνιστής του πρώτου μέρους με 17 πόντους και ένα (!) μόλις χαμένο σουτ, με τη Μπουργκ μπροστά με 39-34.

Οι Γάλλοι ήταν ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια, έστειλαν τη διαφορά ως τους 13 πόντους και έδειχναν ότι θα κερδίσουν χωρίς καρδιοχτύπια. Η Μπρέσια έκανε την τελευταία αντεπίθεση, εκμεταλλεύτηκε τον δισταγμό των φιλοξενούμενων και μείωσαν στον πόντο, 69-70 στα 6.7 δευτερόλεπτά για το τέλος. Ο Φλόιντ έχασε την πρώτη του βολή στο παιχνίδι, έβαλε τη δεύτερη για το 69-71.

Η Μπρέσια είχε την ευκαιρία να κερδίσει ή να στείλει το ματς στην παράταση, ο Ντελα Βάλε πάσαρε στον σέντερ Ακέλε πολύ κοντά στο καλάθι, όμως ο Μάικ έβγαλε τρομερή άμυνα στην κατακόρυφο αναγκάζοντας τον να αστοχήσει.

Ο Μάικ ήταν ο πολυτιμότερος του αγώνα με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 μπλοκ, με τον Φλόιντ να συνεισφέρει 22 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 λάθη, 1 ασίστ.

Για τη Μπρέσια ο Ντέλα Βάλε είχε 16 πόντους, 5 ασίστ, ο Μάσενμπεργκ 14 και ο Κοπέιν 12.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.