Eurocup: Τελικός με κούπα και… εισιτήριο για τη νέα Euroleague

Μεγάλη μέρα η Τετάρτη (11/05, 21:30, Novasports 4HD) καθώς Βίρτους Μπολόνια και Frutti Extra Μπούρσασπορ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Eurocup και μαζί το εισιτήριο για την Euroleague της σεζόν 2022/23.

Η στιγμή έφτασε και είναι φυσικά στο… Novasports! Μεγάλος τελικός στο Eurocup με τις Βίρτους Μπολόνια και Frutti Extra Μπούρσασπορ να παίζουν για κάτι άκρως μεγαλύτερο από το τρόπαιο.

Ο νικητής της διοργάνωσης θα αγωνιστεί στην Euroleague της νέας αγωνιστικής περιόδου και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που το ματς δεν χάνεται (11/05, 21:30, Novasports 4HD). Υπό κανονικές συνθήκες και οι δύο φιναλίστ θα έπαιζαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης της νέας σεζόν αλλά η Μονακό με την πρόκριση της στα πλέι-οφ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Euroleague και έτσι το εισιτήριο από την δεύτερη τη τάξει διοργάνωση θα είναι μόνο ένα.

Φαβορί στα… χαρτιά φαντάζει η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Βίρτους Μπολόνια των μεγάλων αστέρων, όμως η Frutti Extra Μπούρσασπορ θέλει να χαλάσει την γιορτή και αν κρίνουμε από τις τρεις νοκ-άουτ νίκες που έχει πανηγυρίσει (Παρτιζάν, Τσεντεβίτα, Ανδόρρα) έχει τα φόντα να τα καταφέρει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.