Eurocup: Οι δυο πρώτες ομάδες των ημιτελικών

Βίρτους-Ούλμ και Γκραν Κανάρια-Ανδόρα είναι οι δυο σημερινοί προημιτελικοί.

Στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση του τροπαίου στο Εurocup, βρίσκονται οι οκτώ ομάδες που θα παίξουν στους μονούς προημιτελικούς αγώνες της διοργάνωσης και οι νικητές θα προκριθούν στα ημιτελικά. Σήμερα (26/4), στο Λας Πάλμας (22.00, NOVA), η Γκράν Κανάρια θα υποδεχτεί την Άνδορα στον ισπανικό «εμφύλιο» του Eurocup και ενώ οι δυο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες και πέρυσι στην φάση των “16”, με την Γκράν Κανάρια να προκρίνεται στα προημιτελικά. Η ομάδα του Πόρφι Φίσατς είχε ηττηθεί εντός έδρας με διαφορά 3 πόντων στον πρώτο αγώνα, αλλά είχε νικήσει στην έδρα της Ανδόρας με διαφορά 5 πόντων. Η Γκράν Κανάρια κατετάγη στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου και διαθέτει το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τον τελικό του Eurocup. Η νικήτρια του σημερινού αγώνα, θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Τσεντεβίτα- Frutti ExtraΜπούρσασπορ (27/4).

Στην φάση των “16”, η Γκραν Κανάρια νίκησε (87-60) και απέκλεισε την Σλάσκ Βρότσλαβ, ενώ η Ανδόρα επικράτησε της Μπούντουσνοστ (74-64).

Στον έτερο προημιτελικό (26/4, 22.00, ΝΟVA) η Βίρτους θα παίξει στην Μπολόνια με την γερμανική Ούλμ. Το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στους Ιταλούς που τερμάτισαν στην 4η θέση του Β’ ομίλου, ενώ η Ούλμ κατετάγη στην 8η θέση του Α’ ομίλου. Στην φάση των “16”, η Βίρτους νίκησε την Λιετκαμπέλις (75-67) και η Ούλμ έκανε την μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας την Γιουνεντούτ Μπανταλόνα, την οποία νίκησε στην έδρα της με 73-79.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.