Παρτίζαν: Πλήρης στήριξη στον «Ζότς»

O πρόεδρος του σερβικού συλλόγου, Οστόγια Μιχαήλοβιτς είπε στον Ομπράντοβιτς ότι η Παρτίζαν είναι το "σπίτι" του Σέρβου προπονητή.

Η Παρτίζαν αποκλείστηκε στη φάση των «16» του EuroCup με την εντός έδρας ήττα που γνώρισε από την Μπούρσασπορ (95-103) και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε μετά τον αγώνα ότι «αν είμαι εγώ το πρόβλημα να φύγω». Ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, Οστόγια Μιχαήλοβιτς εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον πολυνίκη τεχνικό.

«Δεν είναι εύκολο να υποστηρίζεις την Παρτίζαν σήμερα… Σε κάθε περίπτωση, η ζωή συνεχίζεται. Υπάρχει η νίκη, υπάρχει και η ήττα. Θα υπάρξουν και άλλες βαριές ήττες όμως είμαι σίγουρος ότι θα πανηγυρίσουμε και θριάμβους. Περιμέναμε τη νίκη κόντρα στην Μπούρσασπορ όμως τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά. Όλοι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν… Είναι στιγμές όπως αυτή που πρέπει να μείνουμε όρθιοι και να επιβιώσουμε. Ουδείς περίμενε την ήττα. Ελπίζω οι εξέδρες να είναι γεμάτες στα playoffs της ABA Liga, γιατί οι οπαδοί της Παρτίζαν φωνάζουν για την ομάδα τους, όχι για το αποτέλεσμα» ανέφερε ο πρόεδρος της Παρτίζαν στην ιστοσελίδα  «Mozzartsports.com».

Και πρόσθεσε όσον αφορά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Μίλησα με τον Ζέλικο σύντομα, χθες το βράδυ, στα αποδυτήρια. Του είπα ανοιχτά πως έχει την πλήρη στήριξή μου, ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Παρτίζαν είναι το σπίτι του, πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε ξανά για την αξία του Ομπράντοβιτς. Δεν είναι δικαιολογία η ήττα ωστόσο η ζωή συνεχίζεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.