Ανδόρα – Μπούντουτσνοστ 74-64: “Καθάρισε” ο Χάνα (hls)

Η ομάδα του Όσκαρ Κουιντάνα ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και εξασφάλισε την πρόκριση της στα προημιτελικά του Eurocup.

Η Ανδόρα υποδέχτηκε την Μπούντουτσνοστ σε νοκ – άουτ αναμέτρηση της φάσης των “16” του Eurocup με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 74-64 και να παίρνουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα το ματς να μην έχει ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκεια του και η ποιότητα του θεάματος να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, στο τρίτο δεκάλεπτο ειδικά περιόρισαν αισθητά τις επιλογές των αντιπάλων τους με αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα και ταυτόχρονα τον έλεγχο του αγώνα.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Κλέβιν Χάνα ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους και κάποια πολύ σημαντικά καλάθια ενώ άλλους 12 με 6 ασίστ πρόσθεσε ο Μίλερ – Μακιντάιρ. Στην άλλη πλευρά 25 πόντους σημείωσε ο Σίλι και από 11 οι Γιάγκοντιτς – Κούριτζα και Πόποβιτς.

Η Ανδόρα περιμένει τον αντίπαλο της στα προημιτελικά που θα προκύψει από την αναμέτρησης της Γκραν Κανάρια απέναντι στην Σλασκ.

Τα δεκάλεπτα: 25-26, 12-13, 23-12, 16-13.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.