Τρέντο-Παρτίζαν 63-79: Τακτοποίησε με νίκη την υποχρέωση (hls)

Η τουρκική Μπούρσασπορ θα είναι η αντίπαλος της Παρτίζαν στην φάση των «16» του Eurocup και στον νοκ αουτ αγώνα που θα γίνει στο Βελιγράδι.

Με την 12η νίκη της στο Τρέντο (63-79), η Παρτίζαν ολοκλήρωσε την φάση των ομίλων στο Εurocup και περιμένει την επόμενη αντίπαλο της στο Βελιγράδι για την φάση των “16” και στον νοκ αουτ αγώνα που θα δώσει για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Παρτίζαν ήταν καλύτερη και στα 4 δεκάλεπτα, μπορεί να μην είχε κίνητρο, καθώς είχε κατοχυρώσει την 2η θέση του πρώτου ομίλου και το πλεονέκτημα έδρας για τον έναν και μοναδικό αγώνα στην επόμενη φάση, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως συνηθίζει, χρησιμοποίησε τον αγώνα με την Τρέντο για να δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο της ομάδας του, ώστε με την κατάλληλη διαχείριση να διατηρεί άπαντες σε αγωνιστική εγρήγορση.

Ο Ζακ Λεντέι τελείωσε το παιχνίδι με double-double (20 πόντοι-13 ριμπάουντ), ενώ ο Γιαμ Μάνταρ ποπυ αγωνίσθηκε 27 λεπτά, είχε 11 πόντους και 12 πέτυχε ο βασικός πλει μέικερ της σερβικής ομάδας, Ντάγκλας Μούρ.

Η Τρέντο για μία και μοναδική φορά, προηγήθηκε με 51-49 στα μέσα της τρίτης περιόδου, αλλά δεν μπόρεσε να έχει την ανάλογη συνέχεια και ενώ η Παρτίζαν αντέδρασε άμεσα και επανέφερε την διαφορά του σκορ στους 10 πόντους (55-65).

Δεκάλεπτα: 15-18, 29-37, 53-61, 63-79

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.