Frutti Extra Μπούρσασπορ – Προμηθέας 87-76: Δεν τα κατάφερε στην Τουρκία (hls)

Ο Προμηθέας έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης, αλλά στην έδρα της Μπούρσα που πάλευε για τον ίδιο σκοπό δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 87-76.

Η ελληνική ομάδα είχε ένα πολύ κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι και παρά του ότι έπαιξε πολύ καλύτερα στην δεύτρη περίοδο, ουδέποτε δεν μπόρεσε να βρει σταθερί ρυθμό, αλλά κυρίως να σταματήσει τον Άντριου Άντριους των γηπεδούχων. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 44-43 και η όλη εικόνα του εικοσαλέπτου προμήνυε ένα κλειστό και δύσκολο παιχνίδι που θα κρινόταν στις λεπρομέρειες.

Ειδικά με την εξαιρετική εμφάνιση των Αγραβάνη και Γκίκα το παιχνίδι είχε ισορροπήσει για τα καλά. Το τρίτο δεκάλεπτο όμως, ήταν τόσο καταστροφικό για την ομάδα του Ηλία Ζούρου, όσο και το πρώτο. Η άμυνα αδυνατούσε να κλείσει Άντριους, Μπιτίμ και Νίνταμ, ενώ κάθε πάσα που έπαιρνε χαμηλά ο Χέιζ την μετέτρεπε πόντους.

Ο Προμηθέας κατάφερε στην τελευταία περίοδο να επιστρέψει από διαφορά 12 πόντων και να μειώσει στους τέσσερις. Δεν είχε όμως συνέχεια το ξέσπασμά του. Μετά από τάιμ άουτ του Αλιμπίγεβιτς, η Μπούρσα συνήλθε βελτίωσε κυρίως την αμυντική της εικόνα κι έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο τελικό 87-76.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.