Παρτίζαν – Σλασκ 75-73: Απέφυγαν το “κάζο” οι Σέρβοι (hls)

Με καλάθι του Ντάνγκουμπιτς 5'' πριν το φινάλε, η Παρτίζαν γλίτωσε τη γκέλα στην έδρα της, καθώς επικράτησε 75-73 της Σλασκ Βρότσλαβ και πανηγύρισε την 6η νίκη της στη φάση των ομίλων του Eurocup.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Κέβιν Πάντερ, παρουσίασε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και δεν κατάφερε να εδραιώσει τις διαφορές που κατά διαστήματα έχτιζε.

Οι Πολωνοί “τιμώρησαν” τις κακές επιστροφές των γηπεδούχων, βρήκαν πολλούς πόντους σε κατάσταση αιφνιδιασμού και εκμεταλλευόμενοι τους τραυματισμούς των Γκλας – Τριφούνοβιτς, που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν οι πρωταγωνιστές της Παρτίζαν, έκαναν ντέρμπι το παιχνίδι. Μάλιστα, βρέθηκαν να προηγηθούν με διαφορά πέντε πόντων (68-73) ένα λεπτό πριν το τέλος, όμως όπως αποδείχθηκε τίποτα δεν είχε τελειώσει.

Δύο καλές άμυνες των παικτών του Ομπράντοβιτς και ένα κομβικό καλάθι του Ντάνγκουμπιτς την έφεραν μπροστά στο σκορ (74-73), με τον Αβράμοβιτς να διαμορφώνει το τελικό σκορ από τη γραμμή των βολών.

Πρώτος σκόρερ της Παρτίζαν με 18 πόντους ο Γκρέγκορ Γκλας, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας, ακολούθησε ο Τριφούνοβιτς με 12, που επίσης τραυματίστηκε. Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε ο Καντέρ με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 37-35, 54-52, 75-73


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.