Σταμολάμπρου: «Παίξαμε ως Ολυμπιακός»

Η διεθνής παίκτρια του Ολυμπιακού μίλησε για την αλλαγή στην ανταγωνιστικότητα της ομάδας απέναντι στην ρωσική Ναντέζντα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ρωσικής Ναντέζντα (84-81) στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου του Eurocup γυναικών, χωρίς να καλύψει την διαφορά των 19 πόντων που χρειαζόταν για να κατακτούσε την πρώτη θέση και ενώ είχε προκριθεί από την δεύτερη θέση, έστειλε μήνυμα μαχητικότητας για την ευρωπαϊκή συνέχεια του. Οι “ερυθρόλευκες” έχαναν με διαφορά 16 πόντων στο τέλος του α’ ημιχρόνου (34-50), αλλά έφτασαν σε ολική ανατροπή και νίκησαν την Ναντέζντα που τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου τόνισε ότι όλες οι παίκτριες του Ολυμπιακού αγωνίσθηκαν με την ανάλογη μαχητικότητα που χαρακτηρίζει τον σύλλογο που εκπροσωπούν.

«Παίξαμε σαν την ομάδα που εκπροσωπούμε, τον Ολυμπιακό. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό, δεν είναι το παιχνίδι μας. Και αυτό μας έδωσε το κίνητρο, καθώς και ότι η νίκη θα μας βοηθήσει στη διασταύρωση στην επόμενη φάση. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, το πρώτο ημίχρονο ήταν μια εικόνα που δεν μας αξίζει. Πήγαμε στα αποδυτήρια, είπαμε να το δούμε φάση με φάση και να το γυρίσουμε. Και τα καταφέραμε».

H στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας