Βαλένθια – Γκραν Κανάρια 89-90: Αγριεμένοι νησιώτες (hls)

Με τον Άλμπισί να οργανώνει άψογα μια καλοκουρδισμένη επίθεση (9 πόντοι, 10 ασίστ), η Γκραν Κανάρια απέδρασε με νίκη από την Φοντέτα.

Έξι εντός έδρας ματς σε ισπανικό πρωτάθλημα και Eurocup, πέντε ήττες για την ώρες-ώρες πελαγωμένη Βαλένθια. Η Γκραν Κανάρια ήταν φανερά καλύτερη, είχε προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι το οποίο έφτασε ως τους 14 πόντους και στο φινάλε άντεξε στην αντεπίθεση των γηπεδούχων που εμπνεύστηκε από τους Χέρμανσον και Ριβέρο.

Εκτός του Αλμπισί, η “Γκράνκα” είχε πολλούς πρωταγωνιστές: τον Ένις των 16 πόντων, τον Μπρουσίνο των 17, τον Σούρνα των 13. Για την Βαλένθια απογοητευτικός ήταν ο αρχηγός Ντούμπλιεβιτς (5 πόντοι, 5 λάθη) και άστοχος ο Πρέπελιτς (11 πόντοι, 4/12 σουτ, 2/7 τρίποντα). Έτσι απέμειναν να παλεύουν ο φοβερός Χέρμανσον (15 πόντοι, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα), ο επίμονος Ριβέρο (16 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και ο αειθαλής Βαν Ρόσομ (13 πόντοι), παρότι οι δύο πόιντ γκαρντ αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με τα φάουλ.

Με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της η Γκραν Κανάρια ανέβηκε σε ρεκόρ 2-1, ρίχνοντας την ελλιπή Βαλένθια (έπαιξε χωρίς Τόμπι, Ντιμιτρίγεβιτς) στο 1-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.