Ομπράντοβιτς: “Γι’ αυτό επέλεξα την Παρτίζαν”

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στους πάγκους και μίλησε για την απόφαση να αναλάβει την Παρτίζαν.

Ο Σέρβος προπονητής στάθηκε στην αγάπη που τρέφει για την ομάδα του Βελιγραδίου, αλλά και στους ανθρώπους που βρίσκονται στη διοίκηση και έθεσε στόχο την κατάκτηση του EuroCup και της Αδριατικής Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ομπράντοβιτς:

Για την επιλογή της Παρτίζαν: “Πρώτα από όλα για την αγάπη που έχω για την ομάδα. Επίσης, έζησα 28 χρόνια μακριά από τη χώρα μου. Κατάλαβα πως η ομάδα βρισκόταν στα χέρια των κατάλληλων ανθρώπων πια και κάτι μέσα μου έκανε το… κλικ. Όμως, το πιο βασικό ήταν η αγάπη μου για το κλαμπ”.

Για το αν ο Κοπρίβιτσα μπορεί να γίνει ο νέος Ρέμπρατσα: “Δεν υπάρχει λόγος να γίνει ο νέος Ρέμπρατσα. Δεν τον ικανοποίησαν οι συνθήκες στις ΗΠΑ και επέλεξε να έρθει στην Παρτιζάν για να συνεχίσει την καριέρα του. Είναι 21 ετών, αλλά φαίνεται πολύ πιο ώριμος. Θα τον αντιμετωπίσουμε ως ένα ξεχωριστό πρότζεκτ, πράγμα που βοηθάει τους νέους παίκτες. Κανείς δεν έγινε πραγματικά καλός μόνο μέσα από τις ομαδικές προπονήσεις”.

Για την Αδριατική Λίγκα: “Ανυπομονώ για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι ένα κίνητρο για εμένα ότι θα αντιμετωπίσω παλιούς μου φίλους. Μιλάμε για το παρελθόν στην ομάδα και θυμόμαστε τις μέρες που ήμασταν μέσα στα πιο δυνατά κλαμπ της Ευρώπης. Η Αδριατική Λίγκα είναι ο στόχος μας. Όπως και το Eurocup, που οδηγεί στην Euroleague. Το Βελιγράδι ενδέχεται να έχει δύο εκπροσώπους εκεί, τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν. Θα ήμουν χαρούμενος αν ολοένα και περισσότερες ομάδες από τα μέρη μας έπαιζαν στην Euroleague”.

Για το αν είχε προτάσεις από εθνικές ομάδες: “Είχα πολλές προτάσεις από εθνικές ομάδες. Τους έλεγα πάντα ότι δεν βλέπω τον εαυτό μου στον πάγκο κάποιας άλλης εθνικής, πέραν της Σερβίας. Αυτή η ιστορία ολοκληρώθηκε για εμένα το 2005”.

Για ενδεχόμενο ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού: “Δεν υπήρξε ποτέ κάτι προχωρημένο. Μια χρονιά έλαβα μια πρόσκληση για συνέντευξη. Δεν δέχομαι τέτοιες προσκλήσεις, γιατί όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι. Στο ΝΒΑ δεν αρέσουν οι Ευρωπαίοι προπονητές. Δεν έχουμε την ευκαιρία να δούμε προπονητές από την Ευρώπη να προπονούν μια ομάδα εκεί και να ηγούνται της προσπάθειάς της”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.