Α1 Γυναικών: Ψάχνουν το προβάδισμα οι «αιώνιοι»

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ και θέλει τη νίκη, στον τρίτο τελικό των play off της Α1 Γυναικών (13:00).

Οι δυο ομάδες μετρούν από μια νίκη, στους δυο πρώτους τελικούς και θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Πρωταθλήτρια θα αναδειχτεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες. Για τα play out, η Νίκη Λευκάδας θα υποδεχτεί τον Αθηναϊκό, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη, για να πάρουν προβάδισμα στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς βρίσκονται στο 1-1.

Η γκαρντ του Ολυμπιακού Μπρουκ Γουίλιαμς δήλωσε για τον τρίτο τελικό: «Ο τρίτος τελικός θα είναι εξίσου δύσκολος, όπως και ο πρώτος. Είναι ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, το ξέρουμε αυτό. Χάσαμε μια ευκαιρία να κάνουμε το 2-0, όμως το έχουμε συνειδητοποιήσει. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, για να κερδίσουμε το παιχνίδι και όλα εξαρτώνται από εμάς. Είμαστε έτοιμες να βγούμε και να παλέψουμε, να τα δώσουμε όλα στο παρκέ, για να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το 2-1, αποκτώντας ξανά το προβάδισμα».

Από την πλευρά της η πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού Διονυσία Αλεξανδρή τόνισε: «Είναι ένας ακόμη τελικός ανάμεσα στις δυο κορυφαίες του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα αμφίρροπο ματς που όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και έχει την μεγαλύτερη συγκέντρωση θα νικήσει. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα γνωρίζοντας ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι σε αυτή τη σειρά των τελικών».

Το πρόγραμμα:

Play Off Θέσεις 1-2

ΣΕΦ (αίθ. 5) 13.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Συμεωνίδης-Τσώνος-Καλογριάς (Ντάβαρης-Σαμαρτζή) (1-1 νικες)

Play Out

ΔΑΚ Λευκάδας 14.00 Νίκη Λευκάδας-Αθηναϊκός Μπακάλης-Λουλουδιάδης-Ελ Ανύ (Γκαρτζονίκας) (1-1 νίκες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.