Λύμουρα: “Θέλουμε τουλάχιστον έναν τίτλο”

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Λολίτα Λύμουρα, θέτει ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και σχολιάζει τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Λολίτα Λύμουρα, θέτει ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και σχολιάζει τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

Πόσο μεγάλη πρόκληση θεωρείς για την ομάδα σου τη συμμετοχή στο Final 4 του Κυπέλλου;

«Δεν είναι πρόκληση. Ήταν ένας στόχος, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν αρκείται πλέον σε συμμετοχές. Την τελευταία διετία βάλαμε σκοπό να γυρίσει ο σύλλογος σε ρόλο πρωταγωνιστή και να διεκδικεί ό,τι αναλογεί στο μέγεθος του».

Αγωνιστικά πού πιστεύεις ότι θα κριθεί ο ημιτελικός της Παρασκευής;

«Είναι ένα παιχνίδι και όπως είδαμε και στα δυο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό δεν αρκεί να παίζεις τρία δεκάλεπτα καλά, όπως κάναμε και στο ΣΕΦ και στη Λεωφόρο, αλλά να υποστηρίξουμε το πλάνο μας και στα 40 λεπτά του αγώνα. Άρα η συγκέντρωση και το πάθος θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον νικητή του ημιτελικού».

Τι θα σήμαινε για την ομάδα σου ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό της Κυριακής;

«Ότι άλλη μια χρονιά θα είναι επιτυχημένη. Κατακτήσαμε πέρυσι το πρωτάθλημα που ήταν και το μοναδικό τρόπαιο που τέθηκε προς διεκδίκηση και φέτος θέλουμε τουλάχιστον έναν τίτλο».

Πόσο σας είχε λείψει το κύπελλο με δεδομένο ότι τα προηγούμενα δύο χρόνια δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού;

«Είναι ιστορικός θεσμός το Κύπελλο και είναι μια ευκαιρία να διεκδικήσεις έναν τίτλο παίζοντας πολύ δυνατά παιχνίδια που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού. Ο Παναθηναϊκός έχει χρόνια να κατακτήσει το Κύπελλο και το θέλουμε πολύ».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους;

«Να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κόσμου του Παναθηναϊκού και να στηρίζουν το μπάσκετ γυναικών. Η συμπαράσταση δίνει δύναμη στα κορίτσια και όταν ανεβαίνει το ενδιαφέρον, ανεβαίνει και το επίπεδο των ομάδων. Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το κλειστό στα φιλόξενα Χανιά και να βοηθήσει να διοργανωθεί με επιτυχία μια γιορτή του αθλητισμού και του μπάσκετ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.