Παναθηναϊκός: Έξι κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα γυναικών

Ενημερώθηκαν η ΕΟΚ, η Γ.Γ.Α και ο ΕΟΔΥ για την διακοπή των προπονήσεων και την τήρηση του υγιειονομικού πρωτοκόλλου.

Έξι κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην αποστολή της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, ύστερα από την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα από την Πολωνία, όπου έπαιξε με την Πολκοβίτσε. 

Τα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν τ σε αλλεπάλληλα τεστ και εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα. Οι «πράσινες» έκαναν  πολλά ταξίδια το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός ότι προπονήσεις δεν έχουν πραγματοποιηθεί από την επιστροφή της ομάδας και μετά, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος περαιτέρω διασποράς. Ο Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς (ΕΟΔΥ, ΕΟΚ και ΓΓΑ) για τα κρούσματα κορωνοϊού ενώ όλα τα μέλη που βρέθηκαν θετικά απομονώθηκαν από την πρώτη κιόλας στιγμή. 

Το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών έχει διακοπεί, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ και το επόμενο παιχνίδι είναι με αντίπαλο τις Εσπερίδες (20/11). Στη συνέχεια οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, θα αντιμετωπίσουν την Ενισέι (23/11) και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (28/11).

Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής έχουν απομονωθεί ήδη και θα υποβληθούν σε νεα τεστ την Τρίτη. Τέλος και όσον αφορά τις προπονήσεις, αυτές θα ξεκινήσουν όταν υπάρξει βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει περαιτέρω διασπορά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.