Στρασμπούρ – ΑΕΚ 91-73: Λύγισε χωρίς ψηλούς (hls)

Η πληγωμένη από απουσίες ΑΕΚ ηττήθηκε στη Γαλλία και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στους επόμενους αγώνες με Νίζνι και Τουρκ Τέλεκομ.

Η πληγωμένη από απουσίες ΑΕΚ ηττήθηκε στη Γαλλία και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στους επόμενους αγώνες με Νίζνι και Τουρκ Τέλεκομ. Η ΑΕΚ των αρκετών προβλημάτων εμφανίστηκε ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο όμως όσο περνούσε ο χρόνος φάνηκε η κούραση. Λίγο πριν το τζάμπολ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχασε και τον Δημήτρη Μαυροειδή που τραυματίστηκε στην προθέρμανση και έμεινε εκτός. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Λάνγκφορντ που πέτυχε 20 πόντους, ακολούθησε ο Μόουζες με 15, στους 9 σταμάτησε ο Χρυσικόπουλος. Για τους νικητές Κόλσον και Τζέφερσον πέτυχαν από 18 πόντους.

Χωρίς τους Ζήση, Μορέϊρα, Σλότερ, Γιάνκοβιτς, η Ένωση πάλεψε να κρατήσει τη διαφορά των εννέα πόντων (σε περίπτωση ισοβαθμίας) αλλά δεν τα κατάφερε και την ερχόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει σε κομβικό παιχνίδι τη πρωτοπόρο του ομίλου Νίζνι στη Ρωσία (25/3) και πάει για τελικό με τη Τουρκ Τέλεκομ στις 31 του μηνός.

Η Στρασμπούρ ήθελε πάση θυσία το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση μιας θέσης στο Final 8. Η AEK είχε νικήσει με 77-68 στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ, με τον Κιθ Λάνγκφορντ να βάζει 19 πόντους.

Είναι μόλις η δεύτερη φορά που η AEK χάνει από γαλλική ομάδα στην διοργάνωση. Η μοναδική ήττα σημειώθηκε στη κανονική περίοδο, με 79-70 στην έδρα της Σολέ. Η ΑΕΚ έχει κερδίσει 9 αγώνες BCL κόντρα σε ομάδες από την Γαλλία, περισσότερα από ότι απέναντι σε ομάδες οποιασδήποτε άλλης χώρας.

Τα δεκάλεπτα: 31-18, 21-27, 13-9, 18-15

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.